Skocz do zawartości

[wypadek]Kalisz, 14 rannych

snuffi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak zobaczył co zrobił to próbował powiesić się na pasach

i potwierdziło się że zasnął

(wiadomości właśnie usłyszałem w rmfie)

Brak słów

Napisano

zmęczenie wzięło górę...

oby takie sytuacje się więcej nie powtórzyły...

...no i pozostaje mieć nadzieję że ranni szybko wrócą do zdrowia :/

będę śledził wiadomości..

Napisano

Jak czytałem komentarze na portalach podających tą wiadomość tj. www.wp.pl to utwierdziło mnie to w przekonaniu tylko, że Polska jest 25lat wstecz jak nie więcej względem innych państw. Tylko pojedyncze jednostki się wyłamują po za to... A kolarzom oczywiście wyrazy współczucia i szybkiego powrotu do zdrowia.

Napisano
No właśnie nie wiem. Chyba kolega myśli, że w innych krajach to ludzie nie zasypiają za kółkiem.

no właśnie nie wiadomo o co mu chodzi. Ale może się wytłumaczy.

Napisano

czytając komentarze ludzi na ONECIE, pusl skoczył mi do 190 ! aż mnie roznosi przed tym komputerem !!

właśnie sobie uświadomiłem jak poslkie społeczeństwo jest zacofane !! i to nie 25 lat tak jak pisał Orzech89... a przynajmniej 40 lat !!!!!!

!! Banda IMBECYLÓW !!

Napisano

Masakra

Zycze im szybkiego powrotu do zdrowia

a tego kierowce niech go wsadza!!

a te komentarze na onecie to .... szkoda slow

Napisano

Czsem myślę że na onecie powinni wyłączyć tą możliwość komentowania tego... tam są chyba najgłupsze komenty w całym necie, ciągle jedni jadą po drugich itd...

Dużo zdrowia życzę ;)

Napisano

Oby wszyscy jak najszybciej się poskładali i wrócili na siodełka. No cóż, kierowca nie zrobił tego celowo, ani też przez nieuwagę, po prostu zasnął za kierownicą.

Co do komentarzy na Onecie, to po prostu jednym słowem: żenada. Najbardziej rozbawił mnie osobnik, który nadmienił, że roweŻyści (nawet nie wie jak się pisze to słowo) jeżdżą na czerwonych światłach i po chodnikach. Przepraszam bardzo, ale o ile mi wiadomo, to jeszcze nie wynaleźli latającego roweru. Bo według takich "mądrych" to powinniśmy mieć pozwolenie na poruszanie się jedynie w powietrzu. Żałosne...

Napisano

Caritas uruchomiła specjalne konto, za pośrednictwem którego można wesprzeć ofiary wypadku. Numer konta w ING BANKU ŚLĄSKIM oddział w Kaliszu to 15 1050 1201 1000 0022 7106 5233 z dopiskiem "wypadek".

Napisano

na pewno jakas kwote przeleje.

Co do komentarzy na onecie , ,wp itp takiego gówna nie czytam , bo polowa sobie jaja robi ... z powaznego problemu.

Napisano

Kusiło mnie i przejrzałem. Zacytuję komentarz do relacji wideo:

WPROWADZIĆ ZAKAZ JAZDY ROWERAMI PO ULICACH!

J.W.

~pAWEŁ , 21.03.2008 17:10

Cóż.

Poszkodowanym życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Napisano

Przykra sprawa. Najbardziej dobijające jest to, że nie zna się dnia ani godziny. Oby poszkodowani doszli do zdrowia jak najszybciej.

Napisano

To że częśc osób jest 25 lat do tyłu nie nowina, ale nasze media ich w tym utwierdzją:

http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=477005

i "piękny" tytuł na stronie głownej w portalu:

14 rowerzystów wpadło pod samochód.

- ktoś kto nie przeczyta całości, co sobie pomyśli?

To mniej więcej tak, jak te drzewa co wpadają na drogi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...