Skocz do zawartości

[rajdy] Colin McRae nie żyje

pawel934

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Z przykrością informuję, że wczoraj w wypadku helikoptera zginął Colin McRae - rajdowy mistrz Szkocji, świata, i dwukrotny mistrz Wielkiej Brytanii. Myślę, że każdy z Was, nawet, jeśli nie interesuje się rajdami, słyszał o tym wspaniałym człowieku. Miał 39 lat. Wraz z nim zginął jego 5-letni synek.

http://rajdy.autoklub.pl/17002,news.html

[*]

Pozdrawiam,

Paweł

Napisano

robo dał linka sb qrde to lipa przecie rajdy-Colin , najlepsze rajdówki na kompa lub ps-Colin

[*][*]

co jak co ale Colina zna/kojarzy każdy kto ma głowę na miejscu

pokój !

Napisano

to byl czlowiek, ktory wniosl niewymiernie duzo do tego sportu...szkoda, ze musial odejsc tak mlodo i w takich okolicznosciach!

Napisano

Ja dowiedziałem się o 9.00 z WP. Myślę że to wielka strata chyba dla wszystkich. Swoją drogą ciekawe czy Gry sygnowane jego nazwiskiem będą nadal wydawane?

Napisano

Dzisiaj rano popołudniu jak dowiedziałem się o tej tragedii to mnie zamurowało dodatkowa tragedia że zabrał wraz ze sobą kilkuletniego synka i 2 osoby. Pomyśle że tyle razy ocierał się o śmierć na rajdach a zginął w taki sposób.

Napisano

;) Jestem w szoku, dopiero teraz się dowiedziałem, to straszne, aż łza mi się zakręciła w oku, nie dość, że Colin to jeszcze jego 5 letni syn :)

[*][*][*][*][*]

Napisano

[*]

Ten człowiek wspaniale sie ścigał. Pamietam jak oglądałem rajdy pare lat temu, to co on robił było niewyobrażalne.

Pokój jego duszy

Napisano

ejjj a w tv nic nie słyszałem o wypadku,

ja nie mogę uwierzyć ;) szkoda, wielka strata, wspaniały człowiek i wielki " mistrz kierownicy "

:) :)

Napisano

Głupia śmierć ,nie chce być chamem ,ale myślę że nawet sam Colin wolałby jednak dokonać żywota za kółkiem ,tak jak żołnierz w walce .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...