Sintesi Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 osme miejsce wilka na jedenastu startujacych to przyzwoity wynik. komancza jest jeszcze na terytorium czwartej rp...ta nazwa brzmi bardzo egzotycznie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Ile km mialo jedno okrazenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Misiek byl 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Jedno okrążenie miało 43km, ale jest to wyjątkowo paskudny teren. Duże różnice wysokości, ogromne ilości błota i padający deszcz. Nie mieli łatwych warunków... O Miśka znalazłem http://www.jaslobike.com/photogallery.php?photo=5250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Marzenia z dzieciństwa się spełniają Wprawdzie nie mam szosówki, ale mam Kontendery (kupione od Pati) Rower wygląda trochę pokracznie, ale za to jak idzie! To lepsze niż podtlenek azotu. Można prosić o jakieś fotki rowerku z oponkami ? Byłbym bardzo wdźięczny. A co do roweru - na razie odstawka. Muszę zedrzeć naklejki z tylnego Remerx'a, a nie mam rozpuszczalnika w domu. Jutro chyba gdzieś "wypadnę" na rowerku. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 O Miśka znalazłem http://www.jaslobike.com/photogallery.php?photo=5250 A jak klikniemy jedno zdjecie dalej zobaczymy ziembolfa tez z naszego forum Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 A ja znalazłem (chyba) naszego największego wymiatacza http://www.jaslobike.com/photogallery.php?photo=5231 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Nieźle A ja dzisiaj idę do dziadków na obiad bo dziadek mam imieniny, a potem na rower, ale nie za daleko, bo kondycji nie mam i mnie nogi po wczorajszym wypadzie bolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Oj Ecia błąd mi sie wkradł tongue.gif bo zmęczony troszki jestem hehe biggrin.gif oczywiście chodziło mi o to, że byłem nad jeziorkiem rowerkiem i sobie leżałem o on stał oparty o drzewo koło mnie tongue.gif jak juz sie czepiamy slowek to ja myslalam, ze na tym forum sa tylko rowerzysci, ale widze niektorzy zamieniaja sie w rowery nad jeziorkiem ;D ja wczoraj odbylam niezla runde rowerkiem z niejakim Tygryskrisem z bikestatsu, drugi raz w ciagu tego tygodnia pobilam swoj rekord zyciowy w ilosci przejechanych km - wyszlo tym razem 128 doszlam do wniosku, ze planow wyjazdu rowerem do Olsztyna nie uda mi sie zrealizowac dopoki nie kupie spodenek z wkladka (ala moj tylek!) ale poza tym jest niezle. jak dzisiaj wstalam to mnie lekko wszystko bolalo (ramiona, kolana, lydki) ale juz minelo wiec nie jest zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Katsu to nie Wilku ten ktoś ma długie włosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Wilku 8 na 11, ale popatrzcie na różnice czasu miedzy zawodnikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Miskowi dobrze poszlo 5 na 11 w M1 i 19 w open Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 gratulacje dla naszych wymiataczy =D zauważmy, że misiek przejechał pół godz szybciej niż wilku.. rowerowo zrobilem dzisiaj 50 km i pobiłem rekord prędkośći - 52.7, może i skromnie, ale będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 http://www.jaslobike.com/photogallery.php?photo=5231 <- odnośnie tego zdjęcia, to tez wydawało mi się, że to Wilku, na to by wyglądało bo zdjęcia były robione po kolei zawodnikom. Fotograf większości osób robił zdjęcia od przodu, ale Wilku tak zapier### że nie zdążył Co ciekawe Ziembol który przyjechał tuż za Miśkiem jest w swojej kategorii 2, czyli zdobył pudło, a Misiek jest "tylko" 5. Ale wynik w open robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 haha to jest dobre zdjęcie: http://www.jaslobike.com/photogallery.php?photo=5213 widać pogoda chłopakom "dopisała" :-) edit: a to chyba nasz wymiatacz: http://www.jaslobike.com/photogallery.php?photo=5375 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 To jest Wilku jak nic, nawet kolor maszyny sie zgadza i jak się nie myle to na goleni amora ma naklejkę XC-Zone. http://www.jaslobike.com/photogallery.php?photo=5231 - czyli to zdjęcie też jest Wilka. http://www.jaslobike.com/photogallery.php?photo=5213 <- Mirek Bieniasz dał czadu, jak zwykle bezkonkurencyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 na to wygląda, że to też on może tak się uflejał że wygląda to jak włosy, zwróćcie uwagę na zakończenie rękawów, i tu i tu czerwone więc to ON! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Dzisiaj trening podzilony na 2 tury - jedna tura 20 km i spokojna jazda, druga szaleństwo przez 3 km Tak, żeby mięśnie "napuszyć" W trasie tylna Alivka zaczęła marudzić na 4 i 5 i musiałem z 6 razy stawać i regulować linkę. No ale w końcu się wkurzyłem i odkręciłem ją z lekka i ...... zaczęła porządnie chodzić ! Cud A pozatym oponki do wymiany, bo na piachu kochają wręcz się ślizgać - to ich żywioł. Koło jadąc po szutrze nagle wpadając w piach samo się zatrzymuje i sunie po piasku jak płoza - a to wszystko wina opon. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 edit: a to chyba nasz wymiatacz: http://www.jaslobike.com/photogallery.php?photo=5375 Rower na przerzutce leży, Wilku no wiesz co? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 to wszytsko zmeczenie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Ja dzisiaj mialem jakas ochote na rower.. nie wiem czy to wina nowego amora czy po prostu ale wyszlo 111km i dalej mam ochote krecic ale juz nie chcem tego robic zeby miec sily caly tydzien smigac po wiele km :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esc0bar Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Mimo, ze Wilku czasem smeci jak baba za stragana, to trzeba mu przyznac, ze ma gosc zaciecie. Jak widac na zdjeciach pogoda byla wymagajaca, to mimo wszystko chlopak jakos dawal rade. Jak na poczatki to calkiem, calkiem. Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 marniutkie 18 km, było mało czasu a chciałem zobaczyć czy dało coś przeczyszczenie i przesmarowanie mojego wiekowego, klasycznego suportu. No i elegancko pomogło, bez żadnego trzasku ani zgrzytnięcia na największym podjeździe. Prawie wszystko to teren, podczas jednego zjazdu chciałem skręcić w dróżkę i prawie gleba bo przednie koło się poślizgnęło na piachu ale podparłem się nogą całe szczęście Działa wszystko w najlepszym porządku a siodła jak nie ma tak nie ma, może jutro dojdzie a jak nie to będę ostro zdenerwowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Dziś 250 km po Częstochowie Nowy rekordzik siadł ;D Fajnie się jechało... Szkoda że organizator naszej wycieczki miał problemy xD Ale ogólnie to było wesoło spędzone 250 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 tak to ja moi drodzy wasz pr0 master wymiatacz wrocil opowiem, co i jak potem w dziale "sprawozdane z treningu" czy cos takiego ale powiem wam tylko jedno: maraton rzeź i bajka zarazem, a rower skatowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.