marcin92 Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 Wiecie co tak naprawde to nie lubie bardzo Milanu ale widzę że są mocni i chyba wygrają ten finał JAK MYśLICIE ??
esc0bar Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 AC Milan jest na fali - za to Liverpool to druzyna dobrze poukladana taktycznie. Jednak stawiam na Milan - jezeli pozwoli im sie choc troche grac swoja pilke to puchar bedzie dla nich! Pzdr!
piter600 Napisano 3 Maja 2007 Napisano 3 Maja 2007 Też stawiam na wygraną Milanu, który jest w gazie. Kaka i spółka z pewnością mają jeszcze w pamięci przegrany finał z Liverpoolem kiedy to prowadzili 3-0 i na pewno będą się chcieli zrehabilitować.
cycek8 Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 I tu ja mam problem bo nienawidzę Milanu, ze względu na to, że jest fanem Juventusu ale musze przyznać z wielkim trudem, że Milan niestety wygra ta edycje LM =/
QWEY564 Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 to jest prawie pewne... zbyt dobrze im szło do tej pory, żeby teraz mieli przegrać z liverpoolem...
cycek8 Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 Ale myśle, że finał będzie nudnym bo Liverpool wie, że jest w gorszej sytuacji i bedzie próbował sie bronić natomiast Milan bedzie cały czas atakowac. Plusem Liverpool'u będą stałe fragmenty gry...
Kathar Napisano 4 Maja 2007 Napisano 4 Maja 2007 Osobiście nie znoszę Angoli. Mam nadzieję, że dostaną po du..e, chociaż ogólnie maja chyba lepiej ułożoną grę. Świetna obrona i bramkarz. Ale trzymam kciuki za Milan! Są bardziej wypoczęci, bardziej dynamiczni, bardziej "brazylijscy".
cycek8 Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 Bardziej ,, brazylijscy'' rozwaliłes mnie tym tekstem xD Tam z Brazyli to jest Kaka i Dida jeśli sie nie myle ale racja Kaka nadaje Milanowi coś z Brazyli
romek91 Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 Wygra Liverpool choć nie lubię angielskich druzyn. Włoskich tez nie lubie. Ale Liverpool pokonał BArcelone i to przemawia na jego korzyść.
TomekW Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 Liverpool ma dobrą obrone ale z bramkarzem to juz przesada To ze obronil 2 czy 3 karne nie znaczy , ze jest geniuszem .Wystarczy popatrzec na caly sezon. To juz chyba Dudek puscił mniej "szmat" ... Milan jest zdecydowanie na fali . Jesli ktoś oglądał pólfinał z MU , to doskonale widział co sie działo. Nie zawsze wygrywa lepszy ale zdecydowanie stawiam na Milan .
Lukas_Mako Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 Liverpool już nie lubi polskich bramkarzy, więc niech Milan ich pociśnie
Kathar Napisano 5 Maja 2007 Napisano 5 Maja 2007 Cycku8 pisząc "brazylijscy" nie miałem głównie na myśli tylko Didę i Kakę. Chodzi o całą ekipę. Ogólnie Milan gra b.dobrą piłkę. Z resztą nieważne jak gra. Ważne żeby Angole przegrali :twisted:
cycek8 Napisano 6 Maja 2007 Napisano 6 Maja 2007 Kathar może i grają dobrze ale ja tego ocenić nie moge bo ich strasznie nie lubie i życze im jak najgorzej ( ale niestety chyba wygrają) Co do polsckih bramkarzy Dudek pisał na swoim blogu, że ma szanse grać w finale ( ten to ma fantazje)
Gucio112 Napisano 6 Maja 2007 Napisano 6 Maja 2007 Jeśli wszyscy uważają, że wygra Milan (ja po ostatnim meczu z Manu też ) to zacznijcie obstawiać wyniki AC Milan 2 - 1 FC Liverpool
marcin92 Napisano 6 Maja 2007 Autor Napisano 6 Maja 2007 0-0 do pierwszej połowy a poźniej 1-0 dla milanu
WojtasGCE Napisano 6 Maja 2007 Napisano 6 Maja 2007 1-0 dla Milanu po pierwszej połowie. Wyrównanie w pierwszych minutach drugiej połowy, a potem 2-1 albo 3-1 dla Milanu. Ot, takie wróżenie z fusów Generalnie to nie lubię angielskich klubów i skoro w finale nie gra żadne hiszpańska drużyna, to trzeba kibicować Milanowi
Nasti Napisano 6 Maja 2007 Napisano 6 Maja 2007 Moim zdaniem w tym meczu nie ma faworyta. Spotkanie będzie na pewno bardzo zacięte i wyrównane. Milan gra futbol przyjemniejszy dla oka, zaś liverpool trochę na farcie wygrał z chelsea. Obstawiam 1:0 dla milanu
Alvaren Napisano 7 Maja 2007 Napisano 7 Maja 2007 Jestem za angolami ale i tak wygrają makarony. Nie cierpię włoskich drużyn!!!!!!!!!!!!
bilskij Napisano 7 Maja 2007 Napisano 7 Maja 2007 Ja obstawiam ze wygra liverpool... no ale Milan w ostatnim meczu pokazal kawal pieknej gry... wiec kto wie, moze i Wlosi beda swietowac ? ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.