Skocz do zawartości

[Liga mistrzów] AC Milan vs FC Liverpool

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

AC Milan jest na fali - za to Liverpool to druzyna dobrze poukladana taktycznie. Jednak stawiam na Milan - jezeli pozwoli im sie choc troche grac swoja pilke to puchar bedzie dla nich! Pzdr!

Napisano

Też stawiam na wygraną Milanu, który jest w gazie. Kaka i spółka z pewnością mają jeszcze w pamięci przegrany finał z Liverpoolem kiedy to prowadzili 3-0 i na pewno będą się chcieli zrehabilitować.

Napisano

I tu ja mam problem bo nienawidzę Milanu, ze względu na to, że jest fanem Juventusu ale musze przyznać z wielkim trudem, że Milan niestety wygra ta edycje LM =/

Napisano

Ale myśle, że finał będzie nudnym bo Liverpool wie, że jest w gorszej sytuacji i bedzie próbował sie bronić natomiast Milan bedzie cały czas atakowac. Plusem Liverpool'u będą stałe fragmenty gry...

Napisano

Osobiście nie znoszę Angoli. Mam nadzieję, że dostaną po du..e, chociaż ogólnie maja chyba lepiej ułożoną grę. Świetna obrona i bramkarz. Ale trzymam kciuki za Milan! Są bardziej wypoczęci, bardziej dynamiczni, bardziej "brazylijscy".

Napisano

Bardziej ,, brazylijscy'' rozwaliłes mnie tym tekstem xD

Tam z Brazyli to jest Kaka i Dida jeśli sie nie myle ale racja Kaka nadaje Milanowi coś z Brazyli :)

Napisano

Wygra Liverpool choć nie lubię angielskich druzyn. Włoskich tez nie lubie. Ale Liverpool pokonał BArcelone i to przemawia na jego korzyść.

Napisano

Liverpool ma dobrą obrone ale z bramkarzem to juz przesada :) To ze obronil 2 czy 3 karne nie znaczy , ze jest geniuszem .Wystarczy popatrzec na caly sezon. To juz chyba Dudek puscił mniej "szmat" ...

Milan jest zdecydowanie na fali . Jesli ktoś oglądał pólfinał z MU , to doskonale widział co sie działo.

Nie zawsze wygrywa lepszy ale zdecydowanie stawiam na Milan .

Napisano

Cycku8 pisząc "brazylijscy" nie miałem głównie na myśli tylko Didę i Kakę. Chodzi o całą ekipę. Ogólnie Milan gra b.dobrą piłkę.

Z resztą nieważne jak gra. Ważne żeby Angole przegrali :twisted:

Napisano

Kathar może i grają dobrze ale ja tego ocenić nie moge bo ich strasznie nie lubie i życze im jak najgorzej ( ale niestety chyba wygrają)

Co do polsckih bramkarzy Dudek pisał na swoim blogu, że ma szanse grać w finale ( ten to ma fantazje) ;)

Napisano

Jeśli wszyscy uważają, że wygra Milan (ja po ostatnim meczu z Manu też ;) ) to zacznijcie obstawiać wyniki :)

AC Milan 2 - 1 FC Liverpool

Napisano

1-0 dla Milanu po pierwszej połowie. Wyrównanie w pierwszych minutach drugiej połowy, a potem 2-1 albo 3-1 dla Milanu. Ot, takie wróżenie z fusów :(

Generalnie to nie lubię angielskich klubów i skoro w finale nie gra żadne hiszpańska drużyna, to trzeba kibicować Milanowi :rolleyes:

Napisano

Moim zdaniem w tym meczu nie ma faworyta. Spotkanie będzie na pewno bardzo zacięte i wyrównane. Milan gra futbol przyjemniejszy dla oka, zaś liverpool trochę na farcie wygrał z chelsea. Obstawiam 1:0 dla milanu

Napisano

Ja obstawiam ze wygra liverpool... no ale Milan w ostatnim meczu pokazal kawal pieknej gry... wiec kto wie, moze i Wlosi beda swietowac ? ;]

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...