D1ckSteele Napisano 25 Września Napisano 25 Września Heja, sezon na mielenie w domu się powoli zaczyna i szukam jakiejś maty pod trenażer żeby sąsiedzi z piętra niżej się nie skarżyli. Mam wahoo kickr core v2 i dodrukowane podstawki pod piłki tenisowe, ale zastanawiam się czy to wystarczy i czy nie zainwestować w jakąś matę pod to. Co polecacie i jakiej grubości ? Cytuj
pecio Napisano 25 Września Napisano 25 Września Jak masz te " piłki " to spokojnie to wystarczy. Cytuj
ernorator Napisano 25 Września Napisano 25 Września (edytowane) Najtańszą mata bo i tak przesiąknie potem, czasookres wymiany zależy od wrażliwości Twojej i/lub współdomowników na bodźce zapachowe. U mnie interwały wymiany determinują koty, drapaniem i rzyganiem 🤪 Edytowane 25 Września przez ernorator Cytuj
pecio Napisano 25 Września Napisano 25 Września (edytowane) Bez wentylatora to zamiast maty niech lepiej w wannie postawi trenażer 😉😁 Edytowane 25 Września przez pecio Cytuj
ernorator Napisano 25 Września Napisano 25 Września Ej no z wentylatorem też się pocę, bez to bym się odwodnił. Cytuj
RabbitHood Napisano 25 Września Napisano 25 Września Ja młynek mam w piwnicy gdzie temperatura do 8stopni potrafi spać - mimo to i tak mam wiatrak. Przy ostrym kręceniu sam potrafię ogrzać całe pomieszczenie taka moc się wytwarza Cytuj
D1ckSteele Napisano 25 Września Autor Napisano 25 Września (edytowane) Mam wentylator, izotonika z lodem i prime video Bez tego nie da rady jeździć. Myślałem nad tym żeby zainwestować w Płytę gumową SBR 25 mm i na to piłki i trenażer, nie przesiąka potem i da się umyć jak zacznie ebać, z przodu sama opona ale to chyba overkill. Edytowane 25 Września przez D1ckSteele Cytuj
pecio Napisano 25 Września Napisano 25 Września Z tą gumą to bardzo dobry pomysł . Sam muszę nad tym pomyśleć. Cytuj
D1ckSteele Napisano 25 Września Autor Napisano 25 Września Pewnie zamówię w przyszłym tygodniu, dam znać czy daje radę Cytuj
Dokumosa Napisano 26 Września Napisano 26 Września Też myślałem nad gumą bo zużyłem już 2 dedykwane maty. Ile za gumę trzeba wyłożyć? Nawet 10mm u mnie zrobiłaby robotę. Cytuj
D1ckSteele Napisano 26 Września Autor Napisano 26 Września Za SBR 1mx1m 10mm grubości coś w okolicach 200pln widziałem na allegro. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi