nbk Napisano Niedziela o 11:23 Napisano Niedziela o 11:23 Szlak rowerowy R10 nad Bałtykiem to jedna z najpopularniejszych tras w Polsce, ale jak wygląda przejazd podczas sezonu letniego? W tym filmie zabieram Was na rowerową wyprawę wzdłuż wybrzeża Morza Bałtyckiego. Mimo pięknych widoków, tłok na ścieżkach rowerowych, brak ostrożności ze strony turystów i niebezpieczne sytuacje na drodze potrafią zamienić przyjemną trasę w prawdziwy tor przeszkód. 2 Cytuj
2marekm Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Piękna relacja. Ja tylko w ubiegłym roku przejechałem trasę Jarosławiec - Darłówko i z powrotem. Faktycznie w okresie letnim tłok okrutny, a i płyty betonowe mogą uszkodzić opony. Gratulacje. Cytuj
Greg1 Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Ja w zeszym roku jechałem ze Świnoujścia do Kołobrzegu i przejazd przez miejscowości wakacyjne to była masakra, szczególnie, że jechałem 15 sierpnia... Cytuj
wojtt80 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu W zeszłym roku jechaliśmy R10 Świnoujście - Władysławowo z córką i siostrzeńcem. Bardzo fajna wyprawa, spanie pod namiotami. Ruch turystyczny owszem był i trzeba to uwzględnić przy planowaniu terminu. Latem czasówki tam nie zrobisz 😉 Cytuj
chester_jds Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Wreszcie znalazłem czas, by obejrzeć. No fajowe, kwintesencja wolności, którą daje rower. szacun. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi