Bagiu91 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Cześć, muszę wymienić oponę w swoim rowerze więc postanowiłem kupić nowy komplet. Jeżdżę gravelem ale 95% tras to obecnie aslaft, ścieżki więc chcę jakieś szybkie opony. W oko wpadł mi model PANARACER GravelKing w wersji 700x35 wersja slick. Co o niej sądzicie ? Nie widziałem nigdzie informacji, że da się do niej włożyć dętkę. Będę jeździć na dętkach, mleko nie jest dla mnie. Budżet do 200 zł za sztukę. Dzięki za pomoc Cytuj
PiotrWie Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Tak jak wiem że nie każda opona nadaje się do mleka tak nie bardzo umiem sobie wyobrazić taką do której nie dało by się włożyć dętki. Na czym miałoby to polegać? Cytuj
Bagiu91 Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu Nie znam się totalnie na tym stąd pytanie. Ostatnio w sklepie osiedlowym facet mówił, że nie do wszyskich opon można włożyć dętkę 🤷 dlatego wolę dopytać. Cytuj
PiotrWie Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Ja sobie nie umiem wyobrazić takiej opony. Jak będziesz tam znowu to się spytaj dlaczego i napisz - zawsze warto dowiedzieć się czegoś nowego. Cytuj
Bagiu91 Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Polecał mi właśnie gravelking 700x35 slick ale podobno nie włożę tam dętki 🤷 Cytuj
przecietny.kolarz Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Do każdej opony można wsadzić dętkę, nie do każdej ma to sens. Jeżeli 95% to asfalt, to może poprostu szerokie opony szosowe? Cytuj
Chociemir Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dokładnie. Jeśli mają być szybkie opony to najlepiej szersze szosowe + dętki TPU. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi