Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

A precyzyjniej żeby być normalnym zbokiem a nie tęczowym  , to w tym szpeju co niesie ten " ktoś "  w tym wdzianku do spania 🤣

088590_r0_1320.jpg

Edytowane przez pecio
Napisano (edytowane)

Nie pozwalam na rozmowę o żadnym innym rowerze w tym wątku, tylko o idealnym Kands! 😍 Kupię sobie na 50-kę, będę spełniony. Kands czytał mi w myślach, tworząc ten model. Byłby perfekcyjny, gdyby z przodu była tylko 1 zębatka, ale i tak jest cudowny! 🤩

Edytowane przez teotym
Napisano (edytowane)

Już zaczynają śnić mi się koszmary ,że jadę tym Kandsem po bułki do sklepu ( bo tylko do tego to się nadaje ).

Wiem ......jestem mega złośliwy .😉😁

Edytowane przez pecio
Napisano

Rozumiem, że nie każdego stać, żeby lekką ręką wyłożyć 2,5 tysiąca, ale takie jest życie. Jedni na 50-te urodziny kupią sobie Kandsa Dash, inni nie... 💲💲💲

28-Dash-ST-Cues-MD-2026-2315-scaled.jpg

Napisano

Kolega @pecio pisze jak podlotek, jeszcze zachwycają go ładne dziewczyny. :). jeszcze nie wie że za ładnym obrazkiem kryje się pustka. 

Prawdziwa miłosć zaczyna się tam gdzie:- partnerka przytrzymuje cię kiedy rzygasz na poboczu za drzwiami, bo chciałeś pokazać że umiesz pic bimber. - kiedy zawiązuje ci krawat, bo przez 40 lat nie umiałeś kiedy się nauczyć, a jak walczysz z rurą pod zlewem podaje ci regulowanego knipexa. 

Z rowerami jest podobnie, najwięcej uczuć obdarzamy ten sprzęt który funduje nam wspomnienia :). Do tego nie potrzeba Dogmy. 

• Haha 1
Napisano (edytowane)

Są takie etapy w życiu każdego mężczyzny  .... 0-18  wzdychamy do  cycatych modelek (Gianty, Meridki ) , 18- 50 kochamy się w mamuśkach  (Kands ) , 50 - ∞ pożądamy  szybkich studentek ( Pinarello )🤣

A z tą Dogmą to sobie "nabiał " robię . Też nie lubię przerostu "cyca" nad formą 😉😁

Edytowane przez pecio
  • Haha 1