teotym Napisano 28 Czerwca Napisano 28 Czerwca (edytowane) Wreszcie idealny rower na moje potrzeby! Zakochałem się 🥰 Kands Dash Edytowane 28 Czerwca przez teotym Cytuj
pecio Napisano 28 Czerwca Napisano 28 Czerwca Zakochać to się można w Dogmie a nie w takim złomie.😁 2 Cytuj
Greg1 Napisano 29 Czerwca Napisano 29 Czerwca No to, żeby wiadomo było o czym @pecio pisze 😁: https://www.well.pl/styl/135/oto_nowy_obiekt_pozadania_dla_fanow_dwoch_kolek_louis_vuitton_zaprezentowal_w_paryzu_pinarello_dogma_f,24913.html 1 Cytuj
pecio Napisano 29 Czerwca Napisano 29 Czerwca (edytowane) A precyzyjniej żeby być normalnym zbokiem a nie tęczowym , to w tym szpeju co niesie ten " ktoś " w tym wdzianku do spania 🤣 Edytowane 29 Czerwca przez pecio Cytuj
sky87 Napisano 29 Czerwca Napisano 29 Czerwca Wygląda jakby się zaczął rozpuszczać od obecnego upału 1 Cytuj
teotym Napisano 29 Czerwca Autor Napisano 29 Czerwca (edytowane) Nie pozwalam na rozmowę o żadnym innym rowerze w tym wątku, tylko o idealnym Kands! 😍 Kupię sobie na 50-kę, będę spełniony. Kands czytał mi w myślach, tworząc ten model. Byłby perfekcyjny, gdyby z przodu była tylko 1 zębatka, ale i tak jest cudowny! 🤩 Edytowane 29 Czerwca przez teotym Cytuj
pecio Napisano 29 Czerwca Napisano 29 Czerwca (edytowane) Już zaczynają śnić mi się koszmary ,że jadę tym Kandsem po bułki do sklepu ( bo tylko do tego to się nadaje ). Wiem ......jestem mega złośliwy .😉😁 Edytowane 29 Czerwca przez pecio Cytuj
teotym Napisano 29 Czerwca Autor Napisano 29 Czerwca Rozumiem, że nie każdego stać, żeby lekką ręką wyłożyć 2,5 tysiąca, ale takie jest życie. Jedni na 50-te urodziny kupią sobie Kandsa Dash, inni nie... 💲💲💲 Cytuj
clavdivs Napisano 29 Czerwca Napisano 29 Czerwca Kolega @pecio pisze jak podlotek, jeszcze zachwycają go ładne dziewczyny. :). jeszcze nie wie że za ładnym obrazkiem kryje się pustka. Prawdziwa miłosć zaczyna się tam gdzie:- partnerka przytrzymuje cię kiedy rzygasz na poboczu za drzwiami, bo chciałeś pokazać że umiesz pic bimber. - kiedy zawiązuje ci krawat, bo przez 40 lat nie umiałeś kiedy się nauczyć, a jak walczysz z rurą pod zlewem podaje ci regulowanego knipexa. Z rowerami jest podobnie, najwięcej uczuć obdarzamy ten sprzęt który funduje nam wspomnienia :). Do tego nie potrzeba Dogmy. 1 Cytuj
pecio Napisano 29 Czerwca Napisano 29 Czerwca (edytowane) Są takie etapy w życiu każdego mężczyzny .... 0-18 wzdychamy do cycatych modelek (Gianty, Meridki ) , 18- 50 kochamy się w mamuśkach (Kands ) , 50 - ∞ pożądamy szybkich studentek ( Pinarello )🤣 A z tą Dogmą to sobie "nabiał " robię . Też nie lubię przerostu "cyca" nad formą 😉😁 Edytowane 29 Czerwca przez pecio 1 Cytuj
pecio Napisano 29 Czerwca Napisano 29 Czerwca @teotym wibratorem to nie zamierzam sobie dobrze robić . Nawet jak stuknie 70+.😁 Jeszcze nie mam galaretki zamiast mięśni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi