Sebek5432 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Cześć. W te wakacje planowałbym kupić pierwszego fulla. W gre oczywiście wchodzą te z rynku wtórnego. Wcześniej jezdzilem Marlinem 5, teraz chcialbym przesiasc sie na cos pełnego. Wzrost 172 docelowo rama M/L. Jakieś konkretne modele byście polecili? Z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj
Wojcio Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Ja bym polecał Gianta Trance 29, bo żona ma do sprzedania, ale niestety trochę taniej niż Twój budżet. Pewnie na fajny kask i spodenki jeszcze zostanie. Za to nie skakał, bo to żona. Stan bdb. Ale napisz też trochę, co chcesz robić z tym rowerem, żebyś wybrał właściwy do zastosowania. Full nie jedno ma imię. Cytuj
Sebek5432 Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu Ogólnie teraz miałem Marlina 5, głównie slużył na szose jakieś wycieczki ścieżkami około 30km. Teraz chcialbym kupić fulla i jezdzic dużo na warszawską kazure i polatać troche, też zeby dalo sie nim komfortowo jeździć bo słyszałem mit że na fullach dluzsze wycieczki po szosie typu 20, 30km to koszmar. Jeżeli ktoś chcialby sie odnieść bardzo chętnie posłucham Cytuj
leotdipl Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu To bzdury z tymi dłuższymi wycieczkami. Mam porównanie własne. Nie słuchaj innych. Nawet blokady nie używam (na oba). Cytuj
NerfMe Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Nie, jazda szosowa fullem nie jest koszmarem. Jest nawet bardzo komfortowa, tylko jedzie się dużo wolniej niż rowerem do tego przeznaczonym. Jeśli masz zamiar głównie jeździć po szosie i asfalcie to raczej wybierz inny typ roweru. Jeśli głównie chcesz skakać na Kazoorce, a wycieczki mają być dodatkiem to szukaj czego stricte do skakania. Szczególnie jak planujesz największe loty. Możesz spojrzeć wtedy na ofertę Dartmoora. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi