Wojcio Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu To był iPhone 15Pro - przy filmowaniu jednym z obiektywów (tele) obraz się trząsł (niezależnie od wibracji samego aparatu - były to takie powtarzalne szybkie przesunięcia całego obrazu) - naprawa - wymiana modułu kamery. Apple ostrzega przed mocowaniem sztywno iPhone na kierownicy dużych motocykli, gdyż wibracje od silnika mogą uszkodzić stabilizację i autofokus. Widocznie jazda po górach ma podobny wpływ, ale skoro to nie był motocykl, to naprawa byłą na gwarancji. Druga sprawa to, że telefon na pełnej jasności w słońcu się gotuje. Trzecia - ewentualne przewrotki (jeden komputerek, bez GPS ale z barometrem zniszczyłem). Dlatego komputerki mają rację bytu. 1 Cytuj
Eathan Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu @Wojcio otóż to. Pytałem z ciekawości. U mnie poprzednie Galaxy S23 padło. Przestał ostrzyć na niektórych obiektywach. Stało się to po aktualizacji systemu. Niby telefonu nie wożę na kierownicy i nie używam do rejestracji i nawi (od tego mam Edka) ale jeździ ze mną na rowerze w torebce na ramie). Zastanawiam się, czy mu to nie pomogło. Dlatego dopytywałem. Cytuj
Rybus85 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Mój s23 też jeździ w torbie na ramie. Na razie nic mu nie jest 1 Cytuj
bzyk69 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 15 godzin temu, pecio napisał: Za tydzień wróci do telefonu na kierownicy........nie ten ekran , nie ten procek , nie...........😉😁 To też zależy jak jest jeżdżone. Bo jak tylko w fajną pogodę i po bułki, to pewno tak. Ale jak na poważniej, to obstawiam że garmin na kierownicy się zadomowi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi