Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szok i i niedowierzanie ;) Co prawda nie wszędzie, ale np. po wejściu do tras mamy menu po polsku. 

Screenshot_1.jpg

Planer tras też jest już po polsku 

Screenshot_2.jpg

• Haha 4
Napisano

U mnie na stronie planowanie tras jest nadal po angielsku, ale może to dlatego że mam Windowsa ustawionego na angielski. Cała zmiana nie robiłaby mi większej różnicy, byłem tylko ciekawy czy zrobili pożądne tłumaczenie czy przepuścili przez autotłumaczenie jakości AliX :thumbsup:

• 2 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

No i proszę. Wygląda na to, że już 100% wersji WWW jest po polsku. Podobnie z appką na Androida. Przetłumaczono również te przewodniki i wyjaśnienia różnych parametrów. Na stronie głównej po prawej na dole jest przełącznik języków. 

Screenshot_1.jpg

Edytowane przez Eathan
  • +1 pomógł 2
Napisano
W dniu 21.03.2026 o 08:36, Eathan napisał:

No i proszę. Wygląda na to, że już 100% wersji WWW jest po polsku. Podobnie z appką na Androida. Przetłumaczono również te przewodniki i wyjaśnienia różnych parametrów. Na stronie głównej po prawej na dole jest przełącznik języków. 

Stronę internetową również mam już po polsku, ale aplikacja nadal jest po angielsku. 
Czy można gdzieś w aplikacji zmienić język na polski? 

Napisano

@filipog44 u mnie nic nie zmieniałem, samo się przełączyło na androidzie. Tyle, że używam wersji beta Stravy. 

@KNKS masz rację... Mnie razi POCHWAŁA zamiast KUDOSa ;) 

Ok wiem jak zmienić język Stravy. @adamsanders u mnie na Samsungu trzymasz ikonę, wybierasz (i) i tam jest Język na liście. Po wybraniu masz domyślnie Ustawienie domyślne systemu. Zmieniasz na angielski / stany zjednoczone. Wychodzisz z tych ustawień i odpalasz Stravę. Po chwili jest po angielsku. 

• +1 pomógł 3