Eathan Napisano 4 Marca Napisano 4 Marca Szok i i niedowierzanie Co prawda nie wszędzie, ale np. po wejściu do tras mamy menu po polsku. Planer tras też jest już po polsku 4 Cytuj
Talrand Napisano 5 Marca Napisano 5 Marca Już miałem panikować ale moja nie zmieniła języka Dobre chociaż to tłumaczenie? Cytuj
Eathan Napisano 5 Marca Autor Napisano 5 Marca @Talrand nie ma 100% tłumaczenia. Wejdź w planowanie tras i zobacz, czy tam masz po polsku. To co jest jest ok. Cytuj
Talrand Napisano 6 Marca Napisano 6 Marca U mnie na stronie planowanie tras jest nadal po angielsku, ale może to dlatego że mam Windowsa ustawionego na angielski. Cała zmiana nie robiłaby mi większej różnicy, byłem tylko ciekawy czy zrobili pożądne tłumaczenie czy przepuścili przez autotłumaczenie jakości AliX Cytuj
Eathan Napisano 21 Marca Autor Napisano 21 Marca (edytowane) No i proszę. Wygląda na to, że już 100% wersji WWW jest po polsku. Podobnie z appką na Androida. Przetłumaczono również te przewodniki i wyjaśnienia różnych parametrów. Na stronie głównej po prawej na dole jest przełącznik języków. Edytowane 21 Marca przez Eathan 2 Cytuj
pecio Napisano 21 Marca Napisano 21 Marca Jak przy Stravie jesteśmy ...............................https://the5krunner.com/2026/03/20/strava-leak-war-nuclear/ 2 1 Cytuj
Eathan Napisano 21 Marca Autor Napisano 21 Marca Wiesz @pecio jak masz średnio rozgarniętych użytkowników to nic na to nie poradzisz. 1 Cytuj
adamsanders Napisano 25 Marca Napisano 25 Marca Dobra, ale jak przywrócić angielski na Androidzie? 1 Cytuj
filipog44 Napisano 25 Marca Napisano 25 Marca W dniu 21.03.2026 o 08:36, Eathan napisał: No i proszę. Wygląda na to, że już 100% wersji WWW jest po polsku. Podobnie z appką na Androida. Przetłumaczono również te przewodniki i wyjaśnienia różnych parametrów. Na stronie głównej po prawej na dole jest przełącznik języków. Stronę internetową również mam już po polsku, ale aplikacja nadal jest po angielsku. Czy można gdzieś w aplikacji zmienić język na polski? Cytuj
KNKS Napisano 25 Marca Napisano 25 Marca Chyba lepiej zostać przy angielskim. Dziwne jest to automatyczne tłumaczenie na język polski. Cytuj
Eathan Napisano 25 Marca Autor Napisano 25 Marca @filipog44 u mnie nic nie zmieniałem, samo się przełączyło na androidzie. Tyle, że używam wersji beta Stravy. @KNKS masz rację... Mnie razi POCHWAŁA zamiast KUDOSa Ok wiem jak zmienić język Stravy. @adamsanders u mnie na Samsungu trzymasz ikonę, wybierasz (i) i tam jest Język na liście. Po wybraniu masz domyślnie Ustawienie domyślne systemu. Zmieniasz na angielski / stany zjednoczone. Wychodzisz z tych ustawień i odpalasz Stravę. Po chwili jest po angielsku. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi