kazafaza Napisano 18 Stycznia Napisano 18 Stycznia (edytowane) Kupię ramę jak w tytule, najchętniej Cro-Mo, może być alu. Mocowanie koła nieistotne - QR, 142 lub 148 x 12mm, pod hebla tarczowego. Główka najchętniej w taperze ale proste też mogę rozważyć. Jestem w północno-zachodnim krańcu kraju zatem raczej wysyłka wchodzi w rachubę, choć lubuskie, pomorskie i wielkopolskie niech pytają bo może podjadę Karton i pierdoły do zabezpieczenia ramy mogę wysłać w razie czego. Rama dla małolata cierpiącego na daltonizm - niektóre szarości wyglądają na róż, nietóre zielone jak mokre kasztany a więc docenię i będę wdzięczny za zdjęcia w dziennym świetle. No to co tam chowasz ciekawego? p.s.: jeśli akurat nie masz czego potrzebujemy ale widziałaś / widziałeś gdzieś fajną okazję to proszę o linka 😉👍 POZDRo-:ver Edytowane 18 Stycznia przez kazafaza Cytuj
rambolbambol Napisano 19 Stycznia Napisano 19 Stycznia (edytowane) Jakbyś chciał dospawać sobie mocowanie pod hamulec to mam takie Cr-Mo coś na strychu. Główka to ahead, pod siodłowa ramy to jak pamiętam 16 albo 17 cala. Edytowane 19 Stycznia przez rambolbambol Cytuj
kazafaza Napisano 19 Stycznia Autor Napisano 19 Stycznia Ładny i fajny Ci on, jak będę potrzeboski w nie-Lardża-nie-29era to będę mieć w zakładce Cytuj
Sobek82 Napisano 20 Stycznia Napisano 20 Stycznia Peak 29er, ja miałem mulleta zrobionego, tył 27,5 x2.8, przód 29 x 3.0🙂 Pozdrow'er😘 1 Cytuj
kazafaza Napisano 31 Stycznia Autor Napisano 31 Stycznia Nadal czekam, nadal szukam - dopóki ogłoszenie wisi można uznać iż rama jeszcze nie wylądowała. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi