gabrielxxx Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Siema, mam pytanie do Was. Czy może zetknął się kto z takim siodelkiem? Jest ich pełno na Ali, komentarze mają pozytywne, ale zastanawia mnie czy one nadają się do roweru MTB oraz czy są wygodne ale bez użycia tzw pieluchy. Czy są po prostu sztywne i nie uginają się podczas jazdy, że tyłkiem się siedzi jak na desce... Czy może kto używa podobnego? Waga zachęca, wygląd również. Pozdrawiam Was 🙂 Cytuj
Dokumosa Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Na ali patrz wyłacznie na komentarze 3* i niżej bo tylko te niosą jakąś wartość dodaną. Interesowałem się długo siodłami marki Ryet (koszt w okolicy 200-300zł) u generalnie potwierdzały się od różnych użytkowników ts same wnioski - za cienka warstwa drukowana, bardzo lichy materiał rwący się i odklejający od skorupy, krzywa skorupa carbonowa, krawędzie skorupy za małp przykryte pokryciem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi