Joker86 Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Witam , szukam informacji na temat Kół karbonowych CSC road , jak to się spisuje? Cena kusząca około 1400 zł. Cytuj
nossy Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu jakiś jutuber płakał , że mu się łożyska cermiczne posypały. Cytuj
kaido2 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Hahahaha, no tak, czemu mnie to nie dziwi Dodam, że ślizg w Cosmicach średnio smarowało się co 1,5 tys km i jak ktoś tego nie zrobił, to za niedługo żegnał się z piastą Nic nie jest bezobsługowe, nawet rower, żeby za moment nie zostać ze sztruclem trzeba przeglądać, ale jak ktoś nie ma wiedzy i wyobraźni, to potem może się mocno rozczarować zrzucając winę na kogo? Mianowicię znów na tych chińczyków Mam na tych CSC-kach już trochę naklepane, ale z marszu zrobiłem im przegląd. Nauczony doświadczeniem w obecnych czasach, nie ufam żadnemu z producentów. Babole i to nieraz takie, ze się w pale nie mieści już na starcie znajdzie się u każdego, nie tylko u tego chińskiego, gdzie u tego chińskiego to zazwyczaj są pierdoły. Cytuj
Nemrod82 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Mam dwa komplety csc w przełaju. Na jednych nabite 7k km a na drugich 16k km. Ogólnie bezproblemowo. Co 5k km zaglądam do środka i smaruje zapadki/ratcheta i tyle. Cytuj
Przecietny Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Wszędzie gdzie się natykałem na opinie na temat csc opinie były dobre. @kaido2 @Nemrod82 czy te koła mają możliwość wymiany end capów aby móc z nich korzystać w wersji i 142x12/100x12 i 135x9/100x9? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi