chudzinki Napisano 24 Września Napisano 24 Września Szukam czegoś podobnego ze zdjęcia, ale na lato. Warunki konieczne to: stójka zamek, nie musi być na całej długości jaskrawy kolor wyraźniej przedłużany tył Temat nie jest łatwy, ale ktokolwiek widział, ktokolwiek wie proszony jest o cynk 🙂. Cytuj
Greg1 Napisano 24 Września Napisano 24 Września Ja mam Pearl Izumi Quest Long Sleeve - jest nieocieplana, przewiewna. Nie Pearl Izumi Quest Thermal bo Thermal są ocieplane. Ja mam w takich kolorach: ale widzę, że teraz są całe żółte: A co z Endura Xtract Roubaix? Jest już za ciepła? Ona też jest nieocieplana chyba? 1 Cytuj
chudzinki Napisano 24 Września Autor Napisano 24 Września Twoja @Greg1 wygląda baaardzo fajnie, ale w tej nowej co wrzuciłeś spartolili stójkę... Odnośnie Endury - "Nowa wersja bluzy przeznaczonej na wiosnę, jesień i zimę" 😌. Cytuj
Mod Team sznib Napisano 24 Września Mod Team Napisano 24 Września Hmm, bo kto w lecie jeździ w bluzie, jak temperatury są w okolicach 30st? Chyba że w nocy, ale wtedy można założyć wiosenno/jesienną ;). Cytuj
chudzinki Napisano 24 Września Autor Napisano 24 Września Pewnie nikt, ale lato to nie tylko upały, ale również chłodne poranki i wieczory podczas których najwięcej jeżdżę... A nawet w ciągu dnia potrafi być mniej niż 15 stopni 🙂. Cytuj
Greg1 Napisano 24 Września Napisano 24 Września 4 godziny temu, chudzinki napisał: Odnośnie Endury - "Nowa wersja bluzy przeznaczonej na wiosnę, jesień i zimę" 😌. Ja tą Endurę właśnie zamówiłem w kolorze czerwonym, żeby mieć na zmianę z tą Pearl Izumi więc jak jutro przyjdzie to dam znać 1 Cytuj
Greg1 Napisano 25 Września Napisano 25 Września Bluza Endura Xtract Roubaix przyszła i jest dość cienka, nieocieplana ale mimo wszystko trochę inna niż Pearl Izumi Quest Long Sleeve, tzn. materiał jest jakby bardziej zbity czy gęściej pleciony, cięższy jakby w odczuciu. Wydaje się, że na lato będzie za ciepła. Ten Pearl Izumi wydaje się bardziej odpowiedni do takich zastosowań 1 Cytuj
motohito Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Wydaje mi się, że na lato lepiej mieć kurtkę/kamizelkę i ewentualnie rękawki. Wiem, że lato w tym roku nie pomagało, ale nie zawsze tak będzie. Jesień to inna para kaloszy, ale lato poniżej pewnej temperatury nie schodzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi