chudzinki Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Szukam czegoś podobnego ze zdjęcia, ale na lato. Warunki konieczne to: stójka zamek, nie musi być na całej długości jaskrawy kolor wyraźniej przedłużany tył Temat nie jest łatwy, ale ktokolwiek widział, ktokolwiek wie proszony jest o cynk 🙂. Cytuj
Greg1 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Ja mam Pearl Izumi Quest Long Sleeve - jest nieocieplana, przewiewna. Nie Pearl Izumi Quest Thermal bo Thermal są ocieplane. Ja mam w takich kolorach: ale widzę, że teraz są całe żółte: A co z Endura Xtract Roubaix? Jest już za ciepła? Ona też jest nieocieplana chyba? 1 Cytuj
chudzinki Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Twoja @Greg1 wygląda baaardzo fajnie, ale w tej nowej co wrzuciłeś spartolili stójkę... Odnośnie Endury - "Nowa wersja bluzy przeznaczonej na wiosnę, jesień i zimę" 😌. Cytuj
Mod Team sznib Napisano 2 godziny temu Mod Team Napisano 2 godziny temu Hmm, bo kto w lecie jeździ w bluzie, jak temperatury są w okolicach 30st? Chyba że w nocy, ale wtedy można założyć wiosenno/jesienną ;). Cytuj
chudzinki Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Pewnie nikt, ale lato to nie tylko upały, ale również chłodne poranki i wieczory podczas których najwięcej jeżdżę... A nawet w ciągu dnia potrafi być mniej niż 15 stopni 🙂. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi