Mod Team KrissDeValnor Napisano 15 Września Mod Team Napisano 15 Września O napędzie już było, o hamulcach też, coś jeszcze, czy zamykamy ? 3 Cytuj
marvelo Napisano 15 Września Napisano 15 Września (edytowane) Na koniec jeszcze tylko pokażę Wam środkowy palec (nie mój), bo to on jest zwykle najmocniejszy: Brytyjczyk posiada najsilniejszy środkowy palec na świecie! Wspinacze skałkowi też prędzej zawisną na środkowym niż na wskazującym: Wskazującym to można sobie podłubać w nosie: Edytowane 15 Września przez marvelo 1 Cytuj
NerfMe Napisano 15 Września Napisano 15 Września I właśnie dlatego powinien trzymać kierownice... 2 Cytuj
zekker Napisano 16 Września Napisano 16 Września 23 godziny temu, afly napisał: Mam SLX (M7100) i bez problemów blokuję przednie koło "jednym" palcem (tarcza 180mm, moja masa + rower ok. 105kg, opona Maxxis Rekon 2,4" z ciśnieniem 1,8 bar). Zarówno w terenie jak i na asfalcie. Klocki fabryczne, tarcze Shimano RT10. Wszystko ok ale ciężko mi uwierzyć na tych odpadach technologicznych przypadkowo nazywanych tarczami hamulcowymi. Miałem RT66 i o ile japońskie 180mm były ok, tak chińskie 160mm były kiepskie (nie wiem co mnie podkusiło do władowania w dwa rowery, chyba jedynie cena). No ale to faktycznie offtop, a do pełnego obrazu trzeba by się jeszcze rozpisać o warunkach jazdy, bo co innego w terenie, a co innego codzienna jazda po mieście i zbieranie dzień w dzień syfu z dróg. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi