trezegez Napisano Wtorek o 11:44 Napisano Wtorek o 11:44 (edytowane) Hejka, Szukam roweru drugiego na zmianę. Mam już wysłużonego jednego crossa Lazaro. Chciałbym teraz coś ze sztywnym widelcem i cieńszymi oponami (do 35 mm). Głównie na asfalt i szutry. Przegapiłem ofertę od FELTa Verza Speed. Szukam czegoś na prostej kierownicy. Myślałem nad Trekiem Fx Disc. Może ktoś podrzuci jakiś dobry pomysł. Edytowane Wtorek o 11:47 przez trezegez Cytuj
XPLUMMY Napisano Czwartek o 14:46 Napisano Czwartek o 14:46 Marin DSX Kross esker flatbar Cube nulane ZObacz sobie te rowery, niby sa reklamowane jako gravele z prosta kierownica, tez szukalam czegos takiego swego czasu ale na razie wstrzymalam sie z zakupem Cytuj
trezegez Napisano Piątek o 07:28 Autor Napisano Piątek o 07:28 Dzięki za podpowiedzi. Najwyżej zmieniłbym opony na cieńsze. Cube Nulane mi najbardziej podchodzi, obok Treka. Cytuj
Darek87 Napisano Piątek o 18:00 Napisano Piątek o 18:00 Ja też szukam obecnie roweru tego typu dla siebie. Marin DSX bardzo mnie interesował ale jak się do niego przymierzyłem to jednak pozycja mocno mi nie odpowiadała - była zbyt mocno pochylona. Miałem wręcz wrażenie, że wylecę przez kierownicę do przodu. Ale ja szukam czegoś bardziej komfortowego pod kątem sylwetki na rowerze (bardzie wyprostowana). Z tego względu Trek mi bardzo odpowiada bo jest się dość wyprostowanym. W tej cenie powinieneś też znaleźć Specialized Siruss X3.0. To też bardzo sympatyczny rower. Pytanie też jaką masz mieć proporcję tych asfaltów do szutrów, bo jak więcej szutrów to rozważałbym jednak szerszą oponę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi