JWO Napisano 25 Kwietnia Napisano 25 Kwietnia Ktos wie jak na komoocie sprawdzic kierunek singla? Niestety zdazylo mi sie podjechac od ...tylnej strony . Cytuj
chudzinki Napisano 25 Kwietnia Napisano 25 Kwietnia (edytowane) Singla? Nie do końca rozumiem. Jak na mapce masz widoczną jakąś trasę to jak klikasz na nią pokazuje się kierunek, ale chyba nie o to Ci chodzi... Edytowane 25 Kwietnia przez chudzinki Cytuj
Maciorra Napisano 25 Kwietnia Napisano 25 Kwietnia To zależy od singla pewnie. Oficjalne jednokierunkowe zazwyczaj na mapach są zaznaczone strzałkami (np glaciensisowe). Nieoficjalne - jeśli są to można zobaczyć np na trailforks, a jeśli nie ma to cóż... Cytuj
olo850 Napisano 25 Kwietnia Napisano 25 Kwietnia Czyli jechałeś singla pod górę i na szczycie orientowałeś się że powinien jednak jechać w dół? 4 Cytuj
RafalxM Napisano 25 Kwietnia Napisano 25 Kwietnia Tak, na pewno o to chodziło, co ciekawe wiele osób tak robiło i w powstało zapotrzebowania na rowery MTB elektryczne. Tak było, nie zmyślam. 5 Cytuj
JWO Napisano 27 Kwietnia Autor Napisano 27 Kwietnia Przy planowaniu długiej trasy dodaje przejazdy singlami. W takim przypadku strzałki są zawsze w kierunku zaplanowanej jazdy. W dniu 25.04.2025 o 12:06, olo850 napisał: Czyli jechałeś singla pod górę i na szczycie orientowałeś się że powinien jednak jechać w dół? Nie . Jechałem pod górę (lub prowadzilem], a na gorze jechałem dalej. Przy trasie 100km, mogę mieć 8-10% singli, ale jak będą pod górę, to wycieczka potrwa kilka godzin dłużej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi