JWO Napisano Piątek o 09:44 Napisano Piątek o 09:44 Ktos wie jak na komoocie sprawdzic kierunek singla? Niestety zdazylo mi sie podjechac od ...tylnej strony . Cytuj
chudzinki Napisano Piątek o 09:59 Napisano Piątek o 09:59 (edytowane) Singla? Nie do końca rozumiem. Jak na mapce masz widoczną jakąś trasę to jak klikasz na nią pokazuje się kierunek, ale chyba nie o to Ci chodzi... Edytowane Piątek o 10:02 przez chudzinki Cytuj
Maciorra Napisano Piątek o 10:04 Napisano Piątek o 10:04 To zależy od singla pewnie. Oficjalne jednokierunkowe zazwyczaj na mapach są zaznaczone strzałkami (np glaciensisowe). Nieoficjalne - jeśli są to można zobaczyć np na trailforks, a jeśli nie ma to cóż... Cytuj
olo850 Napisano Piątek o 10:06 Napisano Piątek o 10:06 Czyli jechałeś singla pod górę i na szczycie orientowałeś się że powinien jednak jechać w dół? 4 Cytuj
RafalxM Napisano Piątek o 18:37 Napisano Piątek o 18:37 Tak, na pewno o to chodziło, co ciekawe wiele osób tak robiło i w powstało zapotrzebowania na rowery MTB elektryczne. Tak było, nie zmyślam. 5 Cytuj
JWO Napisano 22 godziny temu Autor Napisano 22 godziny temu Przy planowaniu długiej trasy dodaje przejazdy singlami. W takim przypadku strzałki są zawsze w kierunku zaplanowanej jazdy. W dniu 25.04.2025 o 12:06, olo850 napisał: Czyli jechałeś singla pod górę i na szczycie orientowałeś się że powinien jednak jechać w dół? Nie . Jechałem pod górę (lub prowadzilem], a na gorze jechałem dalej. Przy trasie 100km, mogę mieć 8-10% singli, ale jak będą pod górę, to wycieczka potrwa kilka godzin dłużej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi