- 0
Proszę państwa o pomoc w zidentyfikowaniu roweru KROSS
-
Podobna zawartość
-
- 9 odpowiedzi
- 354 wyświetleń
-
- 0 odpowiedzi
- 261 wyświetleń
-
- 4 odpowiedzi
- 230 wyświetleń
-
- 13 odpowiedzi
- 848 wyświetleń
-
- 0 odpowiedzi
- 415 wyświetleń
-
Pytanie
Gość Krystian Cieślik
Witam państwa serdecznie, proszę o jakąkolwiek pomoc w zidentyfikowaniu roweru, wszystkie opcje wykorzystane, internet przeszukany na różne sposoby,przeszukane katalogi z kross z lat poprzednich - nic. Serwis kross także zapytany i żadnej konkretnej odpowiedzi. Może ktoś z was będzie w stanie cokolwiek powiedzieć na podstawie zdjęć roweru i poszczególnych elementów.
Link do zdjęć
Znalazłem jedynie kilka archiwalnych aukcji na allegro, ale tam opis nie daje żadnych nowych informacji, żadnej nazwy modelu, żadnej specyfikacji. Rower Widmo..
"KROSS Big Black 2" i tyle. Koła 29 cali. Stary rower, kupiony na 99% w 2014 roku, w sklepie Martes. Nie mam niestety już żadnego kwitu ze sklepu.
Hamulce V-brake dźwignie tektro. Przerzutki z przodu 3 biegi shimano Altus, tył to kaseta z 8 biegami shimano alivio. Wszystko zresztą widać na zdjęciach.
Byłbym bardzo wdzięczny za jakiekolwiek poszlaki. Chciałbym wiedzieć co to za model, serio. Tak samo bardzo bym potrzebował specyfikację roweru.
Najbardziej pożądane dla mnie informacje to: Jaki tam jest suport ? Zależy mi, żeby zamówić nowy zanim zdemontuję stary.
Jaki łańcuch do takiego roweru ? Bardzo proszę o poradę, i co z kasetą ? w sensie z łańcuchem razem chciałbym wymienić
Dzięki za każdą odpowiedź, Pozdrawiam !
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi