Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Ciężko mi sobie wyobrazić abyś był w stanie wyłapać tutaj cokolwiek, przy najbliższej okazji zrobię ślepy test wśród znajomych, sam jestem ciekaw czy to ja mam jakieś zaburzenia czucia czy może u Ciebie jakimś cudem jest to wyczuwalne a u mnie nie :)

Edytowane przez Bubbels
Napisano

Widać masz słąbą wyobraźnię, proponuję ja powiększyć 😉 A obrazowo - idziemy z teściem na spacer z psem na łakę i czuję gówno więc mówię, "ale gównem capi", a on na to  - "ja nic nie czuję". Kumasz?

No i będziesz tym testerom przekładał gwoździki i robił co najmniej po ileś tam ślepych testów by się wypowiedzieli?  Bóg Cię opuścił?

Napisano (edytowane)

W mroźną zimę na normalnym oleju Shimano nie tym nowym LV  mógłbyś coś odczuć ale pod warunkiem ,że  latasz na bogato  i jesteś na tyle obyty z heblami  żeby wychwycić każdą anomalię.  W innych warunkach  nic nie poczujesz . To tak jakbyś zmienił łożyska na ceramiki w kółkach wózka przerzutki . Efekt placebo. 

Edytowane przez pecio
  • +1 pomógł 1
Napisano (edytowane)
35 minut temu, DyktaTusek napisał:

Widać masz słąbą wyobraźnię, proponuję ja powiększyć 😉 A obrazowo - idziemy z teściem na spacer z psem na łakę i czuję gówno więc mówię, "ale gównem capi", a on na to  - "ja nic nie czuję". Kumasz?

No i będziesz tym testerom przekładał gwoździki i robił co najmniej po ileś tam ślepych testów by się wypowiedzieli?  Bóg Cię opuścił?

O czym Ty bredzisz opie? Lepsza odklejka widzę :D

Mówię "testerowi" aby porównał pracę klamek hamulcowych i wydał swoją opinię czy wyczuwa w ich pracy jakiekolwiek różnice, choćby te najbardziej subtelne, tylko tyle i aż tyle, test będzie ślepy i nawet nie będę sugerował na co mają zwrócić uwagę.

@pecio

Otóż to, nic dodać, nic ująć. 

Edytowane przez Bubbels