DyktaTusek Napisano wczoraj o 07:56 Napisano wczoraj o 07:56 @Bubbels "w moim odczuciu " - no właśnie o tym przecież napisałem że jeden poczuje inny powie że to samo Cytuj
Bubbels Napisano wczoraj o 08:00 Napisano wczoraj o 08:00 (edytowane) Ciężko mi sobie wyobrazić abyś był w stanie wyłapać tutaj cokolwiek, przy najbliższej okazji zrobię ślepy test wśród znajomych, sam jestem ciekaw czy to ja mam jakieś zaburzenia czucia czy może u Ciebie jakimś cudem jest to wyczuwalne a u mnie nie Edytowane wczoraj o 08:00 przez Bubbels Cytuj
DyktaTusek Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Widać masz słąbą wyobraźnię, proponuję ja powiększyć 😉 A obrazowo - idziemy z teściem na spacer z psem na łakę i czuję gówno więc mówię, "ale gównem capi", a on na to - "ja nic nie czuję". Kumasz? No i będziesz tym testerom przekładał gwoździki i robił co najmniej po ileś tam ślepych testów by się wypowiedzieli? Bóg Cię opuścił? Cytuj
pecio Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowane) W mroźną zimę na normalnym oleju Shimano nie tym nowym LV mógłbyś coś odczuć ale pod warunkiem ,że latasz na bogato i jesteś na tyle obyty z heblami żeby wychwycić każdą anomalię. W innych warunkach nic nie poczujesz . To tak jakbyś zmienił łożyska na ceramiki w kółkach wózka przerzutki . Efekt placebo. Edytowane 7 godzin temu przez pecio 1 Cytuj
Bubbels Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowane) 35 minut temu, DyktaTusek napisał: Widać masz słąbą wyobraźnię, proponuję ja powiększyć 😉 A obrazowo - idziemy z teściem na spacer z psem na łakę i czuję gówno więc mówię, "ale gównem capi", a on na to - "ja nic nie czuję". Kumasz? No i będziesz tym testerom przekładał gwoździki i robił co najmniej po ileś tam ślepych testów by się wypowiedzieli? Bóg Cię opuścił? O czym Ty bredzisz opie? Lepsza odklejka widzę Mówię "testerowi" aby porównał pracę klamek hamulcowych i wydał swoją opinię czy wyczuwa w ich pracy jakiekolwiek różnice, choćby te najbardziej subtelne, tylko tyle i aż tyle, test będzie ślepy i nawet nie będę sugerował na co mają zwrócić uwagę. @pecio Otóż to, nic dodać, nic ująć. Edytowane 6 godzin temu przez Bubbels Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi