pecio Napisano Poniedziałek o 19:59 Autor Napisano Poniedziałek o 19:59 Moja mamusia od jakiegoś czasu męczy WYDRĘ ( taka wodna odmiana chomika 😁). Ciekawie to wymyślili ....... w basenie utopione spiningówki . Siadasz na takiego " u-boota " , z wody wystaje tylko łeb i napierdzielasz . Ciekawe doświadczenie. 1 3 Cytuj
szajbna Napisano Wtorek o 15:04 Napisano Wtorek o 15:04 Chomikowe towarzystwo kręci coś ? U mnie przed weekendowa rozgrzewka wpadła , żelazny szlak rowerowy 54km zrobiony z 9 latkiem. 1 Cytuj
pecio Napisano Wtorek o 15:13 Autor Napisano Wtorek o 15:13 Przez weekend było parę kilosów zaliczone 😉 . Wczoraj biznes a dziś robiłem paszę dla chomika ( kosiłem to zielone gówno)😁. Od jutra kolejny cykl powożenia bryczki. Jak nikt nie będzie się łupił to standard w postaci setuni. , 2 Cytuj
szajbna Napisano Wtorek o 15:20 Napisano Wtorek o 15:20 Ja zielone jutro ogarniam, czwartek plan na big long international 😉 ale zobaczmy co to będzie. Cytuj
pecio Napisano Wtorek o 22:35 Autor Napisano Wtorek o 22:35 W majówkę będę latał Twoje @szajbna rejony od tylca ( znaczy się od knedlików). Cytuj
szajbna Napisano Środa o 05:38 Napisano Środa o 05:38 @pecio właśnie do sąsiadów się wybieram 😀 1 Cytuj
spidelli Napisano Czwartek o 06:39 Napisano Czwartek o 06:39 Ja już się desantowałemn i uchwyciłem przyczółek. Dziś lekkie rozpoznanie bojem.... Cytuj
szajbna Napisano Czwartek o 06:49 Napisano Czwartek o 06:49 Ja wyruszam, może się uda wrzucić zdjęcie jak dotrę do celu, miłego dzionka hodowcy 😁 2 Cytuj
szajbna Napisano Czwartek o 13:14 Napisano Czwartek o 13:14 Ja już obiad szykuje a tu filmik z dzisiejszego celu. Jakość nie powala ale można poznać gdzie to. Szkoda że trochę mało przejrzyste widoki ale może innym razem się trafi. 1 Cytuj
spidelli Napisano Czwartek o 16:40 Napisano Czwartek o 16:40 Neusidler See Był planz żeby objechać dookoła ale na Węgrzech jakaś zaraza bydła czy coś... Może coś z promem jutro wymyślimy... 1 Cytuj
szajbna Napisano Czwartek o 17:08 Napisano Czwartek o 17:08 @spidelli no setka taka ino ino 😉 ładnie ładnie, ale ta woda na zdjęciu to taka brudna ? czy to efekt zdjęcia ? Cytuj
pecio Napisano Czwartek o 17:10 Autor Napisano Czwartek o 17:10 (edytowane) @szajbna Łysa Góra na Morawach. 33 minuty temu, spidelli napisał: ..... Może coś z promem jutro wymyślimy... @spidelli a rowerkiem wodnym to nie łaska 😉😁 Ja dziś tylko 157 km ale 3082 w pionie. 1/3 trasy przez góry po wyrypie w ramach obczajania nowych skrótów 😁. Południkowo operowałem na wysokości Zwardonia w głąb Słowacji. Miałem pod Cieszyn podciągnąć wzdłuż ale rozpaliły moja wyobraźnię inne plenery i nastąpiła eksploracja. Czuje to dymanie górka -dolinka w kulasach. Jutro odpuszczam - regeneracja. Edytowane Czwartek o 17:14 przez pecio 2 Cytuj
szajbna Napisano Czwartek o 17:16 Napisano Czwartek o 17:16 @pecio zgadza się Lysa Hora Ty dziadek to ładnie dziś pojechałeś ! 👍 😁 u mnie tylko 130km i 2200up Cytuj
spidelli Napisano Czwartek o 17:22 Napisano Czwartek o 17:22 Jezioro wysycha i zarasta, chyba proces nieodwracalny. Sporo ładnych tras rowerowych, trochę winnic, starej zabudowy. Ładne miejsce. Cytuj
pecio Napisano Czwartek o 17:23 Autor Napisano Czwartek o 17:23 Miałem ambitniejszy plan w inny rejon ale czułem ,że mogę nie dać rady. Przy okazji moje odkrycie sezonu 😁 na prowiant - miód w takich małych podłużnych saszetkach. Miejsca nie zajmuje a w odpowiedniej chwili wciągnięty daje po czasie "kopa" . Cytuj
spidelli Napisano Czwartek o 17:24 Napisano Czwartek o 17:24 A setki by nie było bez dokręcenia po osiedlu 😎🤣 1 Cytuj
szajbna Napisano Czwartek o 17:24 Napisano Czwartek o 17:24 miód w saszetkach ? ciekawe a to produkt regionalny czy sklepowy ? Cytuj
pecio Napisano Czwartek o 17:27 Autor Napisano Czwartek o 17:27 (edytowane) Jutro sprawdzę w sklepie bo już wszystkie dziś "wsiąkłem". Też tak z głupia na to wpadłem jak brałem batony proteinowe. Sorki... jednego znalazłem ..... Edytowane Czwartek o 17:32 przez pecio 2 Cytuj
szajbna Napisano Czwartek o 17:36 Napisano Czwartek o 17:36 Fajne sprawdzę u siebie czy jest , w internetach znalazłem nawet w formie tubki Cytuj
pecio Napisano Czwartek o 17:41 Autor Napisano Czwartek o 17:41 Te mają idealną gramaturę na raz. Cytuj
pecio Napisano Czwartek o 18:59 Autor Napisano Czwartek o 18:59 1 godzinę temu, szajbna napisał: @pecio Ty dziadek to ładnie dziś pojechałeś ! Mamy dwie opcje : 1. Zaczynam użalać się nad sobą - kupuje elektryka żeby jak zjadę podjechać do domu 2. Walę hektary jak obecnie i mam w du pie elektryka Żeby wybór był prosty i SŁUSZNY muszę starać się " ładnie jechać"😉 1 Cytuj
CoolBreezeOne Napisano Czwartek o 19:32 Napisano Czwartek o 19:32 2 godziny temu, pecio napisał: Jutro sprawdzę w sklepie bo już wszystkie dziś "wsiąkłem". Też tak z głupia na to wpadłem jak brałem batony proteinowe. Sorki... jednego znalazłem ..... Kurza stopa, ale git wynalazek. W jakiejś konkretnie sieciówce wyrwałeś, czy u jakiegoś prywaciarza? Cytuj
pecio Napisano Czwartek o 20:27 Autor Napisano Czwartek o 20:27 U mnie w lokalnym wioskowym sklepie to wyczaiłem . Cytuj
spidelli Napisano wczoraj o 05:27 Napisano wczoraj o 05:27 (edytowane) Ja wczoraj pociskałem pancerwafle. Zjadliwe ale nawet nie leżały koło tych, które się kupowało będąc smarkaczem w sklepie wojskowym "koło jednostki.... Tamte były grubsze i twardsze, aż się przypomina stary, jakże niepoprawny politycznie "suchar": Cytat - Tato, muszę się Tobie przyznać, że jestem gejem! - A masz wille z basenem? - Nie - A 100 tyś na koncie? - Też nie. - A Porshe z salonu? - Też nie mam tato. - Eeee tam, to Ty zwykły pedał jesteś! Takie niemęskie te dzisiejsze pancerwafle Edytowane wczoraj o 05:28 przez spidelli 2 Cytuj
pecio Napisano 22 godziny temu Autor Napisano 22 godziny temu Zamiast pancerwafle może pora zmienić rodzaj sił zbrojnych ....🤣 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi