Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moja  mamusia od jakiegoś czasu męczy WYDRĘ ( taka wodna odmiana chomika 😁).  Ciekawie to wymyślili ....... w basenie  utopione  spiningówki .   Siadasz na takiego " u-boota " , z wody wystaje tylko łeb i  napierdzielasz . Ciekawe doświadczenie.

• +1 pomógł 1
  • Haha 3
Napisano

Chomikowe towarzystwo kręci coś ?

U mnie przed weekendowa rozgrzewka wpadła , żelazny szlak rowerowy 54km zrobiony z 9 latkiem.

• +1 pomógł 1
Napisano

Przez weekend  było parę kilosów zaliczone 😉 .  Wczoraj biznes a dziś  robiłem paszę dla chomika ( kosiłem to zielone gówno)😁.  Od jutra  kolejny cykl powożenia  bryczki.  Jak nikt  nie będzie się  łupił  to standard  w postaci setuni. ,

• +1 pomógł 2
Napisano

Ja już obiad szykuje a tu filmik z dzisiejszego celu. Jakość nie powala ale można poznać gdzie to. Szkoda że trochę mało przejrzyste widoki ale może innym razem się trafi.

• +1 pomógł 1
Napisano (edytowane)

@szajbna Łysa Góra na Morawach.

33 minuty temu, spidelli napisał:

..... Może coś z promem jutro wymyślimy...

@spidelli a rowerkiem wodnym to nie łaska   😉😁

Ja dziś tylko 157 km  ale 3082 w pionie. 1/3  trasy   przez góry po wyrypie  w ramach obczajania nowych skrótów 😁. Południkowo operowałem  na wysokości Zwardonia w głąb Słowacji.

Miałem pod  Cieszyn  podciągnąć wzdłuż  ale   rozpaliły moja wyobraźnię  inne plenery  i nastąpiła eksploracja.

Czuje to dymanie górka -dolinka  w kulasach. Jutro odpuszczam - regeneracja.

Edytowane przez pecio
  • +1 pomógł 2
Napisano

Miałem ambitniejszy plan w inny rejon ale czułem ,że mogę nie dać rady.  Przy okazji moje odkrycie sezonu 😁 na prowiant -  miód w takich małych podłużnych saszetkach. Miejsca nie zajmuje a w odpowiedniej chwili  wciągnięty daje po czasie "kopa" .

Napisano (edytowane)

Jutro sprawdzę w sklepie bo już wszystkie dziś "wsiąkłem". Też tak z głupia na to wpadłem jak brałem batony proteinowe.

Sorki... jednego znalazłem .....

20250501_193105.jpg

Edytowane przez pecio
  • +1 pomógł 2
Napisano
1 godzinę temu, szajbna napisał:

@pecio

Ty dziadek to ładnie dziś pojechałeś ! 

Mamy dwie opcje :

1. Zaczynam użalać się nad sobą - kupuje elektryka żeby jak zjadę podjechać do domu

2. Walę  hektary jak obecnie i mam w du pie elektryka

Żeby wybór był prosty i SŁUSZNY  muszę  starać się " ładnie jechać"😉

• +1 pomógł 1
Napisano
2 godziny temu, pecio napisał:

Jutro sprawdzę w sklepie bo już wszystkie dziś "wsiąkłem". Też tak z głupia na to wpadłem jak brałem batony proteinowe.

Sorki... jednego znalazłem .....

20250501_193105.jpg

Kurza stopa, ale git wynalazek. W jakiejś konkretnie sieciówce wyrwałeś, czy u jakiegoś prywaciarza?

Napisano (edytowane)

Ja wczoraj pociskałem pancerwafle. Zjadliwe ale nawet nie leżały koło tych, które się kupowało będąc smarkaczem w sklepie wojskowym "koło jednostki.... Tamte były grubsze i twardsze, aż się przypomina stary, jakże niepoprawny politycznie "suchar": 

Cytat

- Tato, muszę się Tobie przyznać, że jestem gejem!
- A masz wille z basenem?
- Nie
- A 100 tyś na koncie?
- Też nie.
- A Porshe z salonu?
- Też nie mam tato.
- Eeee tam, to Ty zwykły pedał jesteś!

Takie niemęskie te dzisiejsze pancerwafle ;) 

Edytowane przez spidelli
  • Haha 2