Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No mnie też przeniosło na Rouvy bo żona robi plan treningowy a przez kilka dni na wielbłądzie nie dało się. Skoro już miał być Rouvy za 20ojro to jest duo za 29.99.

Jeszcze 2 osoby i byśmy mogli grupowego kupić :D

Napisano

@szajbna ja jestem zramolałym tetrykiem  i  na  wieść , że może mi pupkę zamoczyć i przewiać  wolę poczekać do prawdziwej wiosny 😁 A tak na serio  to w ramach cięć w budżecie  pozbyłem się zimówki  a mojej "blondyny " żal taplać w soli i innym białym spermolaksie 😉

Napisano

Miałem podobnie , i zakupiłem zimowe spodnie Endury, wyszedłem ze strefy komfortu , i przyznam ze mi sie to strasznie spodobało. Tak bardzo ze ostatnio w śnieżyce pojechałem na góreczke i bylo dość hardcorowo 🙃

W moim staruszku zamarzła przerzutka z tyłu,  później przód i woda w bidonie ale daliśmy radę.

Tron kto zna to wie gdzie to jest.

20260214_174518(1).jpg

• +1 pomógł 1
Napisano

uuuuu, rouvy foto mapy nad brzegiem morza albo przełęcz w górach albo najlepiej nad brzegiem morza jadąc po górach robią mojemu mózgowi lepiej niż seriale czy książka podczas kręcenia. 

• +1 pomógł 1
Napisano (edytowane)

@ernorator 👍żebyś Pan wiedział....... podpisuję się pod twoim postem  "ręcami i nogami " 😁 .   Wczoraj " waliłem " słynną drogę w Boliwii .   W Rouvy można zaliczyć trasy których  pewnie nigdy w życiu realnie nie  odwiedzę .  I najważniejsze  jest to ,że tych tras  jest od groma  a nie kilka plansz jak na wielbłądzie czy tych drugich "simsach". 

Parafrazując słynną reklamę napitku na "Ż', aż chce się "J"😉

Edytowane przez pecio
  • +1 pomógł 1