ernorator Napisano Czwartek o 10:30 Napisano Czwartek o 10:30 No mnie też przeniosło na Rouvy bo żona robi plan treningowy a przez kilka dni na wielbłądzie nie dało się. Skoro już miał być Rouvy za 20ojro to jest duo za 29.99. Jeszcze 2 osoby i byśmy mogli grupowego kupić Cytuj
szajbna Napisano Czwartek o 10:39 Napisano Czwartek o 10:39 Wszystko fajnie ale ja mam 3 osoby takze zostanę przy wielbłądzie, zreszta staram sie ograniczać i po śniegu mtb odpalać. Cytuj
pecio Napisano Czwartek o 13:07 Autor Napisano Czwartek o 13:07 @szajbna ja jestem zramolałym tetrykiem i na wieść , że może mi pupkę zamoczyć i przewiać wolę poczekać do prawdziwej wiosny 😁 A tak na serio to w ramach cięć w budżecie pozbyłem się zimówki a mojej "blondyny " żal taplać w soli i innym białym spermolaksie 😉 Cytuj
szajbna Napisano Czwartek o 13:29 Napisano Czwartek o 13:29 Miałem podobnie , i zakupiłem zimowe spodnie Endury, wyszedłem ze strefy komfortu , i przyznam ze mi sie to strasznie spodobało. Tak bardzo ze ostatnio w śnieżyce pojechałem na góreczke i bylo dość hardcorowo 🙃 W moim staruszku zamarzła przerzutka z tyłu, później przód i woda w bidonie ale daliśmy radę. Tron kto zna to wie gdzie to jest. 1 Cytuj
ernorator Napisano Czwartek o 18:19 Napisano Czwartek o 18:19 (edytowane) Koniecznie z dźwiękiem https://i.imgur.com/e0FsLsn.mp4 Edytowane Czwartek o 18:21 przez ernorator 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi