pecio Napisano Sobota o 08:23 Autor Napisano Sobota o 08:23 Coś się 😁 Renata skurczyła w praniu. Króciutka ta paka . I taka moja rada odnośnie takiego mocowania za plastikowego widła . Stabilizuj dodatkowo pasami za ramę w górnych mocowaniach reni. Cytuj
spidelli Napisano Sobota o 19:25 Napisano Sobota o 19:25 Są przyłapane za sztyce do zagłówków. 700 km za nami, w tym ostatnie 100 z kupą w majtkach i czerwoną kontrolką "brak ładowania" 🤣 Cytuj
szajbna Napisano Sobota o 19:32 Napisano Sobota o 19:32 To akumulator sprawny jak starczyło na żarówki, pasek czy alternator ? Cytuj
spidelli Napisano Sobota o 19:55 Napisano Sobota o 19:55 (edytowane) Aku świeżo wymieniony, paski też. Jechałem na pozycyjnych dopóki mi mrugać nie zaczęli 😎 Najgorzej było na rondach, bo mi Renia obroty podbijała na 1 i 2 i musiałem czasami dohamować. Szczęście w nieszczęściu że na końcówce.zdechlo. Ale rozwód o krok, kobieta nerwy ma zszarpane 🤣 Jutro zagadam kierownika ośrodka o prostownik a od poniedziałku szukamy mechaniora w Suwałkach 😎 Edytowane Sobota o 19:56 przez spidelli Cytuj
spidelli Napisano wczoraj o 05:33 Napisano wczoraj o 05:33 Nie pierwsza. W Jastrzębiej Górze spalił mi się pasek bo padło łożysko alternatora. Laweta, suzuki na lawetę i wycieczka do Rumii. 2 czy 3 lata lemu tuż przed wyjazdetna urlop padł altek w skodzinie, w efekcie inne auto i urlop bez rowerów. Dziś rano jeszcze odpalił, prostownik mam dogadany, teraz mechaniora znaleźć... Cytuj
ernorator Napisano wczoraj o 18:34 Napisano wczoraj o 18:34 Hehe widzę klub miłośników francuzów :d Sam jakoś tak zawsze kończę z Renią albo Cytryną. Teraz Grande Scenic z 2011 i Berlingo cywilny, 1.6 dCi i 1.5 HDi. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi