pecio Napisano 20 Lutego Autor Napisano 20 Lutego To zrobimy tripa sanatoryjno- rehabilitacyjnego z akcentami geriatrycznymi. @dfq @TheJW tylne lewe koło z wózka zdejmą i wepną w chomika. 😁 Spokojnie , będzie w zgodzie z harmonią , feng shui , dyrektywami unijnymi ......😉 1 Cytuj
pecio Napisano 21 Lutego Autor Napisano 21 Lutego (edytowane) Sorki ,że tak wariacko ale w pierwszej połowie musiałem nadgonić aby dmuchawkę podłączyć i pas ubrać a pod koniec klienci wparowali i był mały momencik . Ale żona ich w porę przechwyciła . A z jeszcze innej strony podciągałem bo żaden złoty ruchol nie będzie nam pluł w twarz 😉 A kolega Damian co razem z nami wystartował to "tutejszy "? Dzięki za dzisiejszą mobilizacje i jazdę. 👍 Edytowane 21 Lutego przez pecio Cytuj
spidelli Napisano 21 Lutego Napisano 21 Lutego Ja również dziękuję 👍 Też się zastanawiałem czy Damian to z naszego podwórka Ruski został w końcu z tyłu Mnie jak zwykle odcięło na koniec Następną razą ściągam trasę, ostatnie 8 km to kółko oglądałem, dobrze, że po trasie/nachyleniu się przesuwałem i panel z klasyfikacją działał. Co się okazało? Za5rany łindołs sobie aktualizacje pobierał... Ja tego pojąć nie jestem w stanie - użytkownik kompa jest na 3 miejscu - najpierw jest system, potem aktualizację i jak akurat nic nie mielą to sobie możesz troszkę skorzystać ze swojego komputera 🤣Wyłączyłem na 2 tygodnie... Druga sprawa - laptop podpięty do zasilacza i bateria zjeżdża - dziś do 88%, w zeszłym tygodniu do 64%. A wczoraj mi obraz na TV wygasiło. Pierwszy raz od kilku miesięcy używani Rouvy/Systm X, Zwift... @pecio To co, jutro wstępnie znowu coś z włoskich jezior czy może masz jakiś inny pomysł? Tylko taki, żebym przeżył Cytuj
pecio Napisano 21 Lutego Autor Napisano 21 Lutego Wreszcie melepeta sobie polazł ....siedział i truł pupę prawie trzy godziny. A wracając do tematu , jutro mam sesje wyjazdową rady unii jełropejskiej 😉 i dopiero z terenu zjadę koło 16 . Potem jestem wolny i mogę lajtowo , bezstresowo bujać kołowrotkiem . Jakby co to na wybór trasy zdaję się na Was. Jak wcześniej zrobicie ustawkę to w niedzielę sobie pokręcimy. Cytuj
spidelli Napisano 22 Lutego Napisano 22 Lutego Mnie pasuje ok. 18 dzisiaj - wcześniej się pokręcę po garażu i popotykam o narzędzia A niedziela to już wcześniej, chociaż pogoda się zrobiła wiosenna... Cytuj
nctrns Napisano 22 Lutego Napisano 22 Lutego Aaaa wsiadłem na trenażer o 18.40 i kręciłem na Majorce, nie zaglądałem na forum. Weźcie mnie dodajcie na rouvy (nick ten sam jak tu) albo dajcie jakieś namiary na priv. Cytuj
pecio Napisano 22 Lutego Autor Napisano 22 Lutego (edytowane) Z niebios mi spadacie😉...... o 18 stawiam się na placu zwarty i gotowy zdolny dzierżyć dwa nagie koła jak niegdyś Jagiełło pod Grunwaldem. Napiszcie tylko wcześniej gdzie będziem toczyć bitwę . Obiecuję ,że pojadę grzecznie . Będę siedział cały czas na kole. Gaźnik przykręciłem , harców nie będzie. A jeszcze takie zapytanie .... @spidelli to jaką planszę zassałeś ? Edytowane 22 Lutego przez pecio Cytuj
spidelli Napisano 22 Lutego Napisano 22 Lutego Jeszcze nic nie zapisałem Proponuję Garda Południe - 21 km i 130 metrów do góry; ewentualnie coś w ten deseń, bo ja dopiero zaczynam po gnuśnym grudniu i styczniu Cytuj
szajbna Napisano 22 Lutego Napisano 22 Lutego Szkoda ze takie krótkie i płaskie ale być może dołączę. Cytuj
spidelli Napisano 22 Lutego Napisano 22 Lutego @szajbna Więcej nie dźwignę Ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby się mocniejsza ekipa dobrała, ja się nie obrażę, miałem nie robić pików @pecio to musi na mnie czekać 1 Cytuj
szajbna Napisano 22 Lutego Napisano 22 Lutego Patrzę na eventy ale nie widzę Was rozumiem że to tylko tak się ustawiacie na jednej trasie o konkretnej godzinie ? Cytuj
spidelli Napisano 22 Lutego Napisano 22 Lutego Tak, po prostu o określonej godzinie na umówionej planszy Ja też mam taki sam nick, jak tu Cytuj
pecio Napisano 22 Lutego Autor Napisano 22 Lutego @spidelli właśnie dotarłem na chatę i robię szybkiego grila w ogrodzie. Czyli 18 i południowa Garda. @szajbna możemy się z rana ustawić na jakieś alpejskie klasyki ... 1500 m w pionie i tylko czyste dymanie w górę . Albo jakiegoś "żelaznego ludzia" 80 km . Z reguły startuję w tygodniu zawsze gdzieś koło 9 pod warunkiem , że się ktoś nawiedzony nie wmelepeci ( klient). Cytuj
spidelli Napisano 22 Lutego Napisano 22 Lutego Generalnie ja w niedzielę mogę więcej ale dzisiaj piękna pogoda była, aż szkoda, że w chałupie siedziałem ale trzeba było spod nóg to i owo uprzątnąć. Kusi, żeby jutro gdzieś w plener No ale się zobaczy rano... Cytuj
pecio Napisano 22 Lutego Autor Napisano 22 Lutego @spidelli sterujesz ruchem , ja zabezpieczam tyły. No chyba ,że jakiś pozłacany bolszewik się znowu napatoczy😁 1 Cytuj
szajbna Napisano 22 Lutego Napisano 22 Lutego Ok to Warmup i czekam również 🚴♂️ @pecio w tygodniu o tych porach pracuje 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi