Mastodont Napisano 24 Sierpnia 2024 Napisano 24 Sierpnia 2024 Cześć. Czy poratuejcie linkiem do ślizgów do sztycy KS dropzone R? Trzy sztuki wchodzą. Czy zamiast ślizgu metalowo-plastikowego mogę założyć cały metalowy? Cytuj
Mod Team sznib Napisano 24 Sierpnia 2024 Mod Team Napisano 24 Sierpnia 2024 Tu masz service kita: https://11motors.de/produkt/service-kit-fuer-ks-dropper/ Czy w Polsce są nie wiem. Ogólnie od dłuższego czasu myślę o zrobieniu tematu zbiorczego z linkami do części zamiennych do mykmyków. Ogólnie trochę bida z tym u nas, do Reverba tylko części pełno, do innych nieszczególnie. 1 Cytuj
Mastodont Napisano 24 Sierpnia 2024 Autor Napisano 24 Sierpnia 2024 Dziękuję bardzo za pomoc. Jaki smar polecasz zaaplikować? Czy jesteś w stanie zaproponować czym moja sztycę napompować? Cytuj
Mod Team sznib Napisano 24 Sierpnia 2024 Mod Team Napisano 24 Sierpnia 2024 Ja używam Sram Butter do droppera. Zwykłą pompką do zawieszenia nie napompujesz? 1 Cytuj
Mastodont Napisano 24 Sierpnia 2024 Autor Napisano 24 Sierpnia 2024 Godzinę temu, Mastodont napisał: Dziękuję bardzo za pomoc. Jaki smar polecasz zaaplikować? Czy jesteś w stanie zaproponować czym moja sztycę napompować? Nie da rady. Tam jest jakaś chora faza i trzeba pompować przez mikro dziurkę Można niby zwykłą pompką ale moja jest za słaba Cytuj
Mod Team sznib Napisano 24 Sierpnia 2024 Mod Team Napisano 24 Sierpnia 2024 No to trzeba taki adapter/końcówkę jak na filmiku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi