pecio Napisano 5 Czerwca Napisano 5 Czerwca Garmin do tej pory wykorzystywał /wykorzystuje swoją "monopolistyczną " pozycję i ma odjechane w kosmos ceny swoich urządzeń . Z drugiej strony na usprawiedliwienie , nikt nie ma takiego wsparcia , obsługi gwarancyjnej i "usług dodanych" w postaci ekosystemu. W Garminie czują oddech konkurencji i presji cenowej . Wyrazem tego jest mocna przecena niektórych szpejów np. pedałów z pomiarem mocy , "luksusowych "😉zegarków . Na polu szeroko pojętych "czujników zdrowotnych " już dawno polegli . Favero mocno , bardzo mocno wyszarpał wielki kawał torcika. Zresztą teraz kupujesz grupę Srama masz systemowego Quarq"a , że nie wspomnę o innych. Rynek wszystko pomalutku weryfikuje . Cytuj
pecio Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu (edytowane) Dla Edziów z rodzinki xx40/xx50 jest nowa 31.31. Nic nie spartolili wszystko pięknie śmiga . Poprawki to : Naprawiono awarię, gdy mapy są uszkodzone. Naprawiono wykrywanie incydentów, które nie uruchamiają się w niektórych przypadkach. Trasę powrotną 30 km przeliczył od strzała, zboczenia z kursu i przeliczenia w mniej niż dwie sekundy . Linia wyznaczona perfekcyjnie z wszystkimi moimi zwodami ( jakby dziad mnie przejrzał ). Łączność , zrzut danych błyskawiczny. Edytowane 18 godzin temu przez pecio 1 Cytuj
Rybus85 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu (edytowane) Jak to jest że u Ciebie tak szybko pokazuje aktualizacje? Jakieś foty u Garmina za narzekanie chyba 😂 U mnie nadal pokazuje tylko 31.30. Na kompie też . Lol. Przed wyłączeniem urządzenia jeszcze kilka razy kliknąłem żeby wyszukał i nagle się pokazała. Garmin 🤷 Edytowane 17 godzin temu przez Rybus85 Cytuj
Eathan Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu U mnie wpadła wczoraj pod wieczór jak wróciłem z roweru i zapisałem jazdę. To efekt bycia w programie BETA. btw tutaj jeszcze nic nie napisali => https://forums.garmin.com/beta-program/edge-540-840-1040/f/announcements Cytuj
bashey_pl Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu @Eathan i nie napiszą😉. Jest to wersja stabilna, nie beta. Cytuj
dfq Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowane) Mi też dzisiaj nagle wpadła 31.31 ale jeszcze nie testowałem bo dopiero po jeździe. Wcale jej nie szukałem 🤣 Edytowane 10 godzin temu przez dfq Cytuj
wymiennik Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowane) Zapytam tutaj pytania aby nie zakładać nowego tematu. Garmin Edge 2 Ekrany danych -> ClimbPro Na dole jest miejsce na dwa pola, które można edytować. I tu moje główne pytanie. Jak nazywa się pole, które będzie pokazywać pozostały dystans do końca podjazdu, a nie do końca trasy? Chcę wiedzieć ile muszę się jeszcze męczyć. 😁 I drugie pytanie. W tym samy widoku ekranu danych, u góry są dwa pola "poz. dystans" i "poz. wznios". Czy tych pól nie można zmienić? Edytowane 8 godzin temu przez wymiennik Cytuj
pecio Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowane) W wykastrowanym Edge czyli Explore 2 ( bo o takiego chodzi ) masz takie pola danych o jakich piszą w instrukcji strona 62 https://www8.garmin.com/manuals/webhelp/GUID-E67DE53E-5B08-4903-9767-F58973BC1829/PL-PL/Edge_Explore_2_OM_PL-PL.pdf A żeby przekonać się czy pole można zmienić , naciśnij palcem ( to pole ) na ekranie i przytrzymaj . Jak się podświetli to możesz edytować zawartość. Edytowane 8 godzin temu przez pecio Cytuj
wymiennik Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Czyli tak jak myślałem, tylko te dolne pola można edytować. Jeśli dobrze widzę w tej instrukcji, to nie ma takiego pola które by odpowiadało odległości do końca podjazdu. Przynajmniej żadne z opisu tych pól nie pasuje. A czym różni się od siebie "dystans do następnego" od "dystans do punktu"? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi