Rybus85 Napisano wczoraj o 17:44 Napisano wczoraj o 17:44 Premium nie ma przypadkiem na testy do zabrania? Sprawdziłabyś wtedy jak jest. Ja w sumie prawie zawsze mam start spod chaty. Nigdy nie zwróciłem na to uwagi jak start mam z innego miejsca Cytuj
ajemkinga Napisano wczoraj o 17:45 Napisano wczoraj o 17:45 do tej pory też zawsze startowałam spod domu. raz mnie podkusiło żeby podjechać skm i ot cała afera się wywiązała 😅 Cytuj
Rybus85 Napisano wczoraj o 17:46 Napisano wczoraj o 17:46 Zrobiłem teraz test na szybko. Start spoza mojego "darmowego" regionu. Ustawiłem na szybko trasę tylko tam i normalnie mogę zapisać jako gpx Cytuj
ajemkinga Napisano wczoraj o 17:53 Napisano wczoraj o 17:53 jak klikam pobierz plik gpx to wyskakuje mi oferta kupna map i nie moge przeskoczyc dalej Cytuj
Rybus85 Napisano wczoraj o 18:32 Napisano wczoraj o 18:32 Chyba za blisko swojego regionu robiłem 😁 Zrobiłem teraz na drugim końcu PL i też jest po kliknięciu w gpx kup mapy. Cytuj
ajemkinga Napisano wczoraj o 18:42 Napisano wczoraj o 18:42 i nagle sie okazuje ze darmowe mapy wcale nie sa takie darmowe Cytuj
bastard83 Napisano wczoraj o 18:46 Napisano wczoraj o 18:46 (edytowane) bikerouter.de jest darmowy, ja do turystyki po lesie i polu używam profilu mtb standard. Nie jest idealny, ale mi wystarcza. Ewentualnie poprawiam/ zmieniam na trasie w OSMAnd. Edytowane wczoraj o 18:47 przez bastard83 Cytuj
Eathan Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 10 godzin temu, ajemkinga napisał: i nagle sie okazuje ze darmowe mapy wcale nie sa takie darmowe Pewnie wiesz, że w ramach Connecta masz opcje planowania tras i za nic nie płacisz? Może to jest rozwiązaniem Twoich problemów z komootem? Sam wybrałem inną drogę. Niby mam komoota bez ograniczeń - stary użytkownik + mapy całego świata - ale się nie polubiliśmy. Wybrałem Stravę, tam opłacam abo i jestem mega zadowolony. Cytuj
ajemkinga Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu widzialam ze mozna ustalac trasy w connect ale nigdy nie probowalam. jakos komoot jest dla mnie najwygodniejszy. ale pewnie sprobuje przy najblizszej okazji Cytuj
Rybus85 Napisano 42 minuty temu Napisano 42 minuty temu Nie jest źle przez GC. Jak chce na szybko to tak robię. Ale jak trasa ma być dłuższa i nie wiem co po drodze to wolę Komoota. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi