Rybus85 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Premium nie ma przypadkiem na testy do zabrania? Sprawdziłabyś wtedy jak jest. Ja w sumie prawie zawsze mam start spod chaty. Nigdy nie zwróciłem na to uwagi jak start mam z innego miejsca Cytuj
ajemkinga Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu do tej pory też zawsze startowałam spod domu. raz mnie podkusiło żeby podjechać skm i ot cała afera się wywiązała 😅 Cytuj
Rybus85 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Zrobiłem teraz test na szybko. Start spoza mojego "darmowego" regionu. Ustawiłem na szybko trasę tylko tam i normalnie mogę zapisać jako gpx Cytuj
ajemkinga Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu jak klikam pobierz plik gpx to wyskakuje mi oferta kupna map i nie moge przeskoczyc dalej Cytuj
Rybus85 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Chyba za blisko swojego regionu robiłem 😁 Zrobiłem teraz na drugim końcu PL i też jest po kliknięciu w gpx kup mapy. Cytuj
ajemkinga Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu i nagle sie okazuje ze darmowe mapy wcale nie sa takie darmowe Cytuj
bastard83 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowane) bikerouter.de jest darmowy, ja do turystyki po lesie i polu używam profilu mtb standard. Nie jest idealny, ale mi wystarcza. Ewentualnie poprawiam/ zmieniam na trasie w OSMAnd. Edytowane 3 godziny temu przez bastard83 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi