Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

@leotdipl Coś jakieś 2 miesiące temu była promocja na BSC300 i można go było nawet za 200 zł wyrwać.
Jest on jednak już niekontynuowany, zastąpił go BSC300T, który w promocjach bywa za +/- 300 zł.

Problem polega na tym, że teraz jest sezon. Takie rzeczy się raczej zimą kupuje.

PS. I tak, Geoid CC700 Pro także ma mapy. I czasem bywa w cenie +/- 300 zł na alli w promocjach.

Edytowane przez SanchoPancha
Napisano (edytowane)

@Sanchopancha

Tak. Wiem. Nie mam jednak ciśnienia na zakup teraz 😂

Dziękuję. Promocje na Ali chyba są w Listopadzie - jeśli dobrze pamiętam ?

PS 

BSC300T - z linku co podałeś - i czytając specyfikację, to ja tam nie widzę Map. Jest krzyżyk.

Edytowane przez leotdipl
Napisano
36 minut temu, SanchoPancha napisał:

Geoid CC700 Pro także ma mapy. I czasem bywa w cenie +/- 300 zł na alli w promocjach.

Najtaniej, jak mi się udało wyhaczyć (i kupić) CC700P to było 400+. Nie wiem, kto, kiedy i za jakie zasługi był w stanie dostać za 300. 

Ale i tak warte było swojej ceny. Firma też zaskakuje w kontakcie. Wczoraj napisałem do nich pewien wniosek racjonalizatorski a propos obsługi czujników, to już dzisiaj dostałem emaila że aktualnie tego rozwiązania urządzenie nie wspiera, ale przeczytali, o co mi chodzi i napisali, że przekazali mój constructive feedback do swojego działu R&D i jeśli ocenią go pozytywnie, to zostanie wdrożony i znajdzie się przy okazji firmware update. Z treści wynikało, że ktoś musiał to serio przeczytać, bo odwoływali się do konkretów z mojego emaila. Sukces odtrąbię dopiero, jak taki ficzer znajdzie się kiedyś w sofcie komputerka :) , na razie plus za komunikację.

Napisano

@leotdipl BSC100S, BSC200, BSC200S - nie mają map.
BSC300, BSC300T - mają mapy.

Nie wprowadzaj dezinformacji.

@chester_jds Nawet teraz znalazłem Geoid CC700 Pro za 380 zł z darmową wysyłką z Francji (ostatnia sztuka). W marcu bywały promocje nawet poniżej 300 zł.
Nie mówię, że warto czekać. Nie mówię, że warto szarpać się o te (bądź co bądź) nieistotne pieniądze. Podaję tylko dla informacji, że te liczniki można czasem kupić bardzo tanio.

Teraz jest sezon. Zarówno liczniki jak i np radary są w normalnych cenach.

Napisano
12 godzin temu, chester_jds napisał:

Najtaniej, jak mi się udało wyhaczyć (i kupić) CC700P to było 400+. Nie wiem, kto, kiedy i za jakie zasługi był w stanie dostać za 300.

Np. ja kupiłem za 294,11 zł - bez żadnych zasług, jakaś promka i kilka monet za wczśniejsze zakupy wpadło jedynie, wyściowo był za 333,23 zł

Napisano (edytowane)
11 godzin temu, SanchoPancha napisał:

@leotdipl BSC100S, BSC200, BSC200S - nie mają map.
BSC300, BSC300T - mają mapy.

Nie wprowadzaj dezinformacji.

Nie stresuj się ;)

3 Punkty podaję (skopiowane):

1.Nawigacja - Nawigacja mapowa

2. Pkty pomocnicze podczas jazdy - ×

3. Mapa - ×

Przeczytałem i zinterpretowałem "po swojemu". Dziękuję ci za wyjaśnienie.

Edytowane przez leotdipl
  • +1 pomógł 1