leotdipl Napisano Wtorek o 17:56 Napisano Wtorek o 17:56 Czy jest coś lepszego w cenie +/- 300 zł na ALU od IGPSport BSC200S ? ... a posiada mapy ? Np. Geoid 700 Pro? Cytuj
SanchoPancha Napisano Wtorek o 18:09 Napisano Wtorek o 18:09 (edytowane) @leotdipl Coś jakieś 2 miesiące temu była promocja na BSC300 i można go było nawet za 200 zł wyrwać. Jest on jednak już niekontynuowany, zastąpił go BSC300T, który w promocjach bywa za +/- 300 zł. Problem polega na tym, że teraz jest sezon. Takie rzeczy się raczej zimą kupuje. PS. I tak, Geoid CC700 Pro także ma mapy. I czasem bywa w cenie +/- 300 zł na alli w promocjach. Edytowane Wtorek o 18:11 przez SanchoPancha Cytuj
leotdipl Napisano Wtorek o 18:41 Napisano Wtorek o 18:41 (edytowane) @Sanchopancha Tak. Wiem. Nie mam jednak ciśnienia na zakup teraz 😂 Dziękuję. Promocje na Ali chyba są w Listopadzie - jeśli dobrze pamiętam ? PS BSC300T - z linku co podałeś - i czytając specyfikację, to ja tam nie widzę Map. Jest krzyżyk. Edytowane Wtorek o 18:43 przez leotdipl Cytuj
chester_jds Napisano Wtorek o 18:55 Napisano Wtorek o 18:55 36 minut temu, SanchoPancha napisał: Geoid CC700 Pro także ma mapy. I czasem bywa w cenie +/- 300 zł na alli w promocjach. Najtaniej, jak mi się udało wyhaczyć (i kupić) CC700P to było 400+. Nie wiem, kto, kiedy i za jakie zasługi był w stanie dostać za 300. Ale i tak warte było swojej ceny. Firma też zaskakuje w kontakcie. Wczoraj napisałem do nich pewien wniosek racjonalizatorski a propos obsługi czujników, to już dzisiaj dostałem emaila że aktualnie tego rozwiązania urządzenie nie wspiera, ale przeczytali, o co mi chodzi i napisali, że przekazali mój constructive feedback do swojego działu R&D i jeśli ocenią go pozytywnie, to zostanie wdrożony i znajdzie się przy okazji firmware update. Z treści wynikało, że ktoś musiał to serio przeczytać, bo odwoływali się do konkretów z mojego emaila. Sukces odtrąbię dopiero, jak taki ficzer znajdzie się kiedyś w sofcie komputerka , na razie plus za komunikację. Cytuj
SanchoPancha Napisano Wtorek o 23:20 Napisano Wtorek o 23:20 @leotdipl BSC100S, BSC200, BSC200S - nie mają map. BSC300, BSC300T - mają mapy. Nie wprowadzaj dezinformacji. @chester_jds Nawet teraz znalazłem Geoid CC700 Pro za 380 zł z darmową wysyłką z Francji (ostatnia sztuka). W marcu bywały promocje nawet poniżej 300 zł. Nie mówię, że warto czekać. Nie mówię, że warto szarpać się o te (bądź co bądź) nieistotne pieniądze. Podaję tylko dla informacji, że te liczniki można czasem kupić bardzo tanio. Teraz jest sezon. Zarówno liczniki jak i np radary są w normalnych cenach. Cytuj
Greg1 Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu 12 godzin temu, chester_jds napisał: Najtaniej, jak mi się udało wyhaczyć (i kupić) CC700P to było 400+. Nie wiem, kto, kiedy i za jakie zasługi był w stanie dostać za 300. Np. ja kupiłem za 294,11 zł - bez żadnych zasług, jakaś promka i kilka monet za wczśniejsze zakupy wpadło jedynie, wyściowo był za 333,23 zł Cytuj
chester_jds Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu No, 333,23 (bo nie mogę liczyć ile kto ma monet czy innych zasług), to i tak bardzo rewelacyjna cena za ten sprzęt Cytuj
leotdipl Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu (edytowane) 11 godzin temu, SanchoPancha napisał: @leotdipl BSC100S, BSC200, BSC200S - nie mają map. BSC300, BSC300T - mają mapy. Nie wprowadzaj dezinformacji. Nie stresuj się 3 Punkty podaję (skopiowane): 1.Nawigacja - Nawigacja mapowa 2. Pkty pomocnicze podczas jazdy - × 3. Mapa - × Przeczytałem i zinterpretowałem "po swojemu". Dziękuję ci za wyjaśnienie. Edytowane 18 godzin temu przez leotdipl 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi