Skocz do zawartości

[Wypadek Łódź] 16.08.22

tomek4446

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zebrały się dwie osoby o skrajnych podejściach do tematu... W ten sposób nigdy nie będzie dobrze na drogach...

To mnie bardzo rozbawiło "Jak on nie ruszy to zaraz będzie jazda z tego busa co jest za nim. Zacznie się trąbienie i inne ceregiele. " - a niech sobie trąbi 😀.

W dniu 19.08.2022 o 10:51, Tyfon79 napisał:

Trzeba było wezwać policję bo w każdym już chyba autobusie jest monitoring drogi. 

Podstawa jeżeli jestem pewny, że jestem na prawie.

Napisano

Zawsze to lepsze niż zakładanie tematu na forum i teoretyzowanie. W czym problem? Dziś by karetka przyjechała często trzeba walić ściemę to jaki problem zainteresować jednak jakimś zdarzeniem zakończonym szpitalem policję. Sprawdzenie monitoringu na ulicy o ile taki jest to na miejscu jeden telefon w odpowiednie miejsce. Wysyłacie nagrania z pierdół jak najlepsza konfitura a macie problem z zainteresowaniem czymś takim? Tym bardziej przy opinii o tych niedobrych, fatalnie pracujących kierowcach. Zaraz opluję monitor ze śmiechu... 

Napisano

Ogólnie dojeżdżając do skrzyżowania czy kierowca autobusu czy też kolega powinien zachować ostrożność, przede wszystkim zwolnić i upewnić się co się dzieje. Można było zrobić dużo rzeczy ( teraz po fakcie i jak każdy w domu )to ma dużo pomysłów i porad. Była to nauczka dla każdego z tej sytuacji.

Napisano
8 godzin temu, Tyfon79 napisał:

Jakie do cholery łamie przepisy by szybciej dojechać?

Wiesz ze na skrzyżowanie można wjechać jak masz pewność że będziesz mógł je opuścić?  Masz prawko?

Gdzie tu zachęta do dużych prędkości

Ależ ja nie pisałem o prędkościach 🤣

Z innych krajów stróże prawa opowiadają, że wystawiają bardzo rzadko mandaty i musisz już przegiąć po całości by go dostać.

Nooo znajomy dostał z Czech...  przekroczył prędkość i 5km/h...   w Niemczech fotoradary mają tolerancję nawet 0....    żeczywiscie trzeba przegiąć że ho ho....   

Żyjesz chyba w własnym świecie...  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...