K9G 2 Napisano 25 Styczeń Share Napisano 25 Styczeń Cześć, W tamtym roku coś robiłem przy rowerze i strasznie brakowało mi stojaka. Stwierdziłem, że w tym roku muszę kupić, bo nie będę się już męczył. Po wielu dobrych opiniach czekam na ten z Lidla, natomiast zastanawiam się czy nie ma czegoś lepszego do 200zł max. Mam bardzo mało miejsca więc musi być składany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mod Team sznib 4 809 Napisano 25 Styczeń Mod Team Share Napisano 25 Styczeń Stojak lidlowy to najlepsza opcja za te pieniądze co kosztuje. Jego popularność o czymś świadczy Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
wolek 2 Napisano 25 Styczeń Share Napisano 25 Styczeń Ja z braku dostępności tego z Lidla kupiłem w Jula. Puki sprawdza się ok, ale nie miałem wcześniej styczności z tego typu uchwytami. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Sansei6 1 738 Napisano 25 Styczeń Share Napisano 25 Styczeń Ja też czekam na ten stojak, bo po kilku latach chyłkiem, w końcu czas na luksus...jak będzie to w końcu kupię Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Mod Team bogus92 334 Napisano 25 Styczeń Mod Team Share Napisano 25 Styczeń Stojak z Lidla jest świetny. W ubiegłym roku upolowałem i to był jeden z najlepszych zakupów z części warsztatowych jaki mogłem zrobić. Polecam, nic się z nim. Nie dzieje a już ładnych parę razy był w użyciu. 1 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
K9G 2 Napisano 26 Styczeń Autor Share Napisano 26 Styczeń W takim razie czekam na niego. Dzięki Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
fil29 10 Napisano 26 Styczeń Share Napisano 26 Styczeń Chyba w marcu się "planowo" pojawiają 1 Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
abra 161 Napisano 26 Styczeń Share Napisano 26 Styczeń Potwierdzam, że stojak z lidla jest świetny, choć miałem z nim jedną usterkę. Uszkodził się gwint docisku nakrętki blokującej obrót poziomego ramienia (marny materiał) , wymieniłem tą nakretkę i jest git. Cytuj Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi