Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Krótko jeżdżę i nie bardzo jeszcze łapię wszystkie tematy rowerowe, ale widzę, że dużo można się od Was nauczyć.

Napisano

Witam!

tomek z tej strony. śmigam głównie po warszawie ale też i po wrocku, a ogólnie to gdzie się da.

moja maszyna: Kellys Quartz DSC' 06

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam.

Jestem nowym użytkownikiem forum.

Jest to dla mnie coś nowego tak duże forum ...

Trudno jest mi teraz się troszkę połapać ale myśle, że dam rade <_<

Pozdrawiam Karol

Napisano

Witam! Mam na imię Hubert. Mieszkam w małej miejscowości niedaleko Częstochowy. Mój sprzęt na jakim jeżdżę to Kross Raven Meadow oraz stary model kolarzówki z ramą Rometa. Nie jestem jakimś tam zawodowcem, ale czasem lubię gdzieś się przejechać i dotlenić ;)

Napisano

Witam serdecznie, Nina z Warszawy się kłania. Jeżdżę już od pewnego czasu, a na forum mam nadzieję znaleźć sporo ciekawych opinii i wskazówek dla bikerów.

Pozdrawiam!

Napisano

Witam wszystkich!! może ktoś pomoże pomoze szukam informacji na temat roweru MARIN QUAKE 7.3 bo mam taki do kupienia model 2008 za prawie 8000 a cena katalogowa to 16000!!! warto wydawać tyle pieniędzy/ jestem zdania że warto ale chętnie przeczytam opinie innych bardziej obeznanych forumowiczów

Napisano

Witam:)

Melduje się Karola z Lublina. Śmigam głównie w okolichach Lbn. Do tej pory znałam tylko jedno forum rowerowe dzięki, któremu poznałam fajnych ludzi z którymi śmigam ale z Nowym Rokiem przyszła pora spróbowac czegos nowego więc teraz jestem i tu.

Napisano

Witam!

Dawid z Kolna (szeroko pojęte okolice Łomży). Co prawda zarejestrowałem się już jakiś czas temu, ale głównie przeglądałem forum.

Napisano

Hey...jestem z Drawska Pomorskiego, jeżdżę na góralu po szosach, ale już niedługo...właśnie finalizuję transakcję na szosówkę Gianta... :icon_mrgreen:

Napisano

Jak wszyscy z BF to wszyscy :D

Sebastian z Bydgoszczy, ornitolog-amator, nieuleczalny biker i wróg trenażerów oraz fanatycznego odchudzania rowerów melduje się posłusznie :)

Napisano

Witam wszystkich serdelecznie :)

Jestem ze Stasina (przedmieścia Lublina) nazywam się Adrian :)

Z rowerami jestem związany ładnych parę lat ale miałem przerwę ponad rok czasu a teraz powracam :)

Tłukłem się na Merda Matts Blue Flame '01 potem Kona Fire Mountain '06 a teraz zbiera się kaska na coś nowego :D

Napisano

Witam!

Pewnie i tak nikt tutaj nie zagląda, ale zasady to zasady :)

Tak więc jestem z Pobiedzisk (niedaleko Poznania), jeżdżę od 2 lat. W tym sezonie zaczynam przygodę z maratonami :)

Mój sprzęt to Focus Revolution z małymi modyfikacjami.

Pozdrower!

Napisano

Witam!!!

Zalogowany jestem już dość długo, jednak z braku większego pojęcia na tematy rowerowe się za bardzo nie udzielałem, mam nadzieje że to się zmieni :D

Ale dzięki Forum złożyłem swój obecny rowerek(o którym może w innym temacie) za co dziękuje :)

Jestem z Kalisza;p;p

Pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów ;)

Całkiem niedawno kupiłam rowerek no i zaczynam przygodę z rowerowaniem;] Jak na razie zaliczyłam kilka wywrotek ale nie jest źle, powiem nawet że jest wesoło.

Mam nadzieje że dowiem się z tego forum wielu pożytecznych rzeczy.

pozdrawiam - kotkaPsotka

Napisano

Witam wszystkich,

mam na imie Maciek, 25lat, rower jest moja pasja od kilku lat. Od ponad dwoch natomiast moim konikiem stalo sie oswietlenie rowerowe, o ktorym moge rozmawiac bez konca;) Jazda po zmorku jest naprawde nowym i genialnym doznaniem. Szczegolnie jesli ma sie czym swiecic;p

Chetnie poznam podobnych maniakow z Wroclawia.

Napisano

Witam wszystkich ;)

ze mnie też niby świeżynka (niby, bo 23 lata to już nie taka świeżynka;))

na wstępie dziękuje, bo forum pomogło mi bardzo w wyborze nowego roweru :] i jestem pewna, że jeszcze w niejednej kwestii pomoże :]

Kinga z Łodzi

(a jakby ktoś z okolic szukał rowerowego towarzystwa - to ja się zgłaszam na ochotnika:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...