Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej. Jestem z Gdyni i mam 15 lat. Trafilem tu zupelnie przez przypadek. Interesuje sie od niedawna kolarstwem i mysle ze dzieki temu forum jeszcze mocniej rozwine swoje nowe zainteresowanie.

Napisano

Ja się nie przywitałem jeszcze :oops: a juz jakiś czas klepię ( juz chyba ze 20 postów 8) )

A więc jestem z Lublina, mam 17 lat. Jeżdżę na składaku na ramie Leader Fox Maxx pro. I właśnie dlatego trafiłem na to forum ( składanie roweru )

Pozdro :twisted:

Napisano

no to ja podrawiam wszystkich nowych forumowiczów, a sam trafilem tu spory czas temu ale użędowałem pod nikiem Tom@ss <ale security mi zablokowało konto :niach: > i teraz działam na tom@ssku :lol:

jecie raz pozdro

Napisano
uprzedzam - to uzaleznia

no co Ty za fanaberie wygadujesz ? toz to nie uzaleznia :) a to ze jestem tu codziennie przez kilkadziesiąt-set minut to tylko przyupadek okeeeeeej ? ;p

Witam wsich ;]

Napisano

A, to i ja wszystkich przywitam - zwłaszcza, że mnie ostatnio trochę nie było, więc jestem tu... od nowa :lol: .

Pozdrówko (po)witalne :-) :-) :-) .

Napisano
witam Was dzieciaki i miłej zabawy życze

Jurasek piszesz jakbyś był ojcem wszystkich forumowiczów :wink: :)

A tak serio to witam wszystkich nowych forumowiczów :-D

Napisano
Pozdrówko (po)witalne .

hmm , moze w końcu zdradzisz ile masz tych pozdrówek/??i czy się kiedys kończą??:)

witam i pozdrawiam wszystkich nowych:)

[ Dodano: 2005-09-12, 22:03 ]

Jurasek piszesz jakbyś był ojcem wszystkich forumowiczów

ale jurasek mógłby być z racji przejechanych km i wieku ojcem wiekszości z nas:)

Napisano

:lol:

turim z racji km to absolutnie nie

ale z racji wieku na pewno

oczywiście nie wszystkich

pozdrówko

ciekawe jaka średnia wieku jest na forum?

Napisano

ciekawe jaka średnia wieku jest na forum?

21 lat - tak jest w statystykach :wink:

Przy okazji - Witam nowych użytkowników :D

gdyby nie ja to 20 by było :lol:

Napisano

Cześć wszystkim! Miłego odbioru i wspólnej zabawy w forum :grin:

A, Jurasek, jakby nie Ty, to by średnia pewnie z 15 wyszła, staruszku :), a no i Fryta, drugi dziadek w kolejności chyba :lol: Fryta, pozdrówka :-D

Napisano
Cześć wszystkim! Miłego odbioru i wspólnej zabawy w forum :grin:

A, Jurasek, jakby nie Ty, to by średnia pewnie z 15 wyszła, staruszku :), a no i Fryta, drugi dziadek w kolejności chyba :lol: Fryta, pozdrówka :-D

przecież Fryta dopiero co Ojcem został coś Ci sie pomerdało

widzicie do czego prowadzi obecnośc na forum

ale zapraszamy i serdecznie witamy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...