chudzinki Napisano 8 Października 2019 Napisano 8 Października 2019 Córka wygrała takie "cudo" w konkursie plastycznym o tematyce rowerowej. Czy ktoś z Was orientuje się co to jest? Zapytałem u źródła do czego to służy, ale odpowiedź mnie nie satysfakcjonuje, bo to zupełnie inna kategoria .
chudzinki Napisano 8 Października 2019 Autor Napisano 8 Października 2019 Nie wiem jak to się stało... Wstawione na raty, bo jakieś cuda mi się dzieją .
PawelW84 Napisano 8 Października 2019 Napisano 8 Października 2019 Wodoszczelny worek https://www.fjordnansen.pl/product-und-26567-Worek-wodoszczelny-KAJ-BAG.html
chudzinki Napisano 8 Października 2019 Autor Napisano 8 Października 2019 No dobra, ale to jest dość małe i króciutkie paski. Jak i do czego to można przymocować?
Mod Team KrissDeValnor Napisano 8 Października 2019 Mod Team Napisano 8 Października 2019 Tadam Otwieram
matteus8 Napisano 9 Października 2019 Napisano 9 Października 2019 9 godzin temu, chudzinki napisał: No dobra, ale to jest dość małe i króciutkie paski. Jak i do czego to można przymocować? Proszę...
chudzinki Napisano 9 Października 2019 Autor Napisano 9 Października 2019 9 godzin temu, KrissDeValnor napisał: Tadam Otwieram Dziękuję i obiecuję, że się poprawię . Czyli pasków brak - dziecko dostało niekompletną nagrodę... Wysłałem zapytanie do Urzędu Gminy, wesoła kobietka do mnie oddzwoniła i powiedziała, że to worek na mokre ubrania po basenie i dlatego wstawiłem tutaj zapytanie .
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 Października 2019 Mod Team Napisano 9 Października 2019 No, i wychodzi na to, że miała rację - bez pasków, czyli rzeczywiście bardziej na basen Zatem "będziesz Pan zadowolony", co w wolnym tłumaczeniu znaczy : zapisz młodą na basen, sam kręć na rowerze i wszyscy będą happy
lewocz Napisano 10 Października 2019 Napisano 10 Października 2019 Równie dobrze można powiedzieć, że roweru też brakuje. To zwykły worek, rolujesz i zamykasz. Nic nie brakuje.
Mod Team michuuu Napisano 10 Października 2019 Mod Team Napisano 10 Października 2019 Temat się jakby wyczerpał.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.