Skocz do zawartości

[film] mały wypadek

bert

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mi się wydaje że on chciał te barierkę jakoś zgrindować... ale może się mylę bo tylko raz oglądałem.

no raczej to miał w zamyśle ale no proszę jaka niespodzianka nie udało sie :034: :034: :034: no i jeszcze ten samochó skąd on się mógł wziąć? na ulicy? w środku dnia? niebywałe

Napisano

Na moje oko to makrokesza miał

A taki fachowiec jestes ze na kiepskiej jakości filmiku widzisz czy to makrokesz czy nie?!?! :):):)

Pewnie rowerek tani nie był :) .

Zresztą to nie był skok na płaskie tylko widac ze to jest zjazd...a po drugie to ze sie tak wyrżnął to przez to że zleciał na przednie koło. Co prawda gdyby dobrze wylądował to też pewnie by się wyrąbał..ale nie wyglądałoby to tak groźnie.

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Napisano

Płaskie to to na pewno nie było, jak widać lądował na zjeździe. Co do grindowania to nie ryzykowałbym prób na góralu przy takim skoku ;]

PS. poza tym zróbcie pauzę i zobaczcie dokładnie jak on lądował ;]

Napisano

Na dodatek bez kasku... Żal głupoty i nic więcej... Mógł zginąć w głupi sposób... Darwin Awards ;) Rozumiem, że w czasie extreme można zginąć ale on to już wogóle nawet nie extreme tylko samobójstwo

Napisano

a może on chciał skoczyć normalnie wzdłuż schodów hehe ale przechodnie go speszyli i wolał sobie koło roz***** :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

podziwiam takich ludzi...

hehe

• 2 tygodnie później...
Napisano
no raczej to miał w zamyśle ale no proszę jaka niespodzianka nie udało sie :034: :034: :034: no i jeszcze ten samochó skąd on się mógł wziąć? na ulicy? w środku dnia? niebywałe

huhu koleś w aucie nieźle się zdziwił, że rowerzysta z nieba mu spadł :):P Zapewne chciał zeskoczyć po schodach lub grindem po barierce, ale ktoś tam był to nie wiedział co zrobić i bum .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...