ignacy007 Napisano 28 Maja 2018 Napisano 28 Maja 2018 Czy ktoś używa w/w opon? Obecnie mam Vittoria Voyager Hyper 32C, ale tylna już powoli dokonuje żywota i chciałbym zmienić ją na coś innego, bo nie mogę znaleźć żadnego sensownego sklepu, który ma ten rozmiar z wysyłką do Holandii w ofercie. Wymagania: - podstawowa ochrona antyprzebiciowa - najlepiej składana i w miarę lekka - dobre odprowadzanie wody, jak sobie poradzi na szutrach to tym lepiej Rower służy do codziennych dojazdów do pracy (20km) + wycieczki do 100 kilometrów. na razie nie zapowiada się nigdzie dalej Na ścieżce bywa sporo szkła czy innego syfu, dlatego musi być chociaż jakaś cienka wkładka antyprzebiciowa, ale jednocześnie nie chciałbym się pchać w takie krowy jak Schwalbe Marathon.
ignacy007 Napisano 29 Maja 2018 Autor Napisano 29 Maja 2018 Sportcontact to chyba samochodowa linia Rozważałem TOP Contact II, ale cena jest dosyć zaporowa. W końcu stanęło na Schwalbe Marathon Supreme. Spełnia wszystkie moje wymagania, mam nadzieję, że jest warta swojej ceny.
ignacy007 Napisano 30 Maja 2018 Autor Napisano 30 Maja 2018 Ano rzeczywiście, jest też rowerowa o tej samej nazwie. Tak czy inaczej wybór padł na Schwalbe
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.