Skocz do zawartości

[Lampka] Jaka lampka rowerowa przednia za około 100zł

Pawelos90

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Potrzebuje do jazdy szosowej, lampka powinna być funkcjonalna i slużyła by jako latarka. Ciekawi mnie jak się sprawuje  PROX Taurus bo wydaje sie dość ciekawa.

Jeśli macie jakieś inne propozycje bardzo chetnie wysłucham.

Napisano

PROX Taurus - ot zwykła lampka jakich wiele,  lepiej kupić z diodą U2 , barwa światła bardziej cieplejsza w porównaniu do trupio-blado, niebieskiej T6.

W Polskich sklepach oferowana jest tylko z diodą T6, a aku z zestawu są nic niewarte.

Na aliexpress ta lampka oferowana jest pod wieloma nazwami, w zestawie z aku lub bez ->https://pl.aliexpress.com/item/Deemount-New-Dual-Two-Lights-Bicycle-Headlight-Bike-LED-Lamp-T6-Cree-U2-COB-Front-Light/32822271028.html?spm=a2g17.search0104.6.5.7a414089bfaG2h&s=p

Napisano

Jak chcesz to robię modyfikowane Convoye, w dziale giełda masz mój temat.  Mam nowy sterownik z fajnymi trybami i z dorobionym zabezpieczeniem termicznym. Wszystko do zrobienia kompletu mam.  Jak coś to Priv napisz lub  latarkowo(małpa)gmail.com bo nie za często teraz zaglądam na forum.

Napisano
W dniu 11.03.2018 o 14:00, Sansei6 napisał:

Zaraz Ci wszyscy Convoya poradzą

Kłamiesz, są osoby co gardzą nimi, ale swojej alternatywy coś nie dają ;)

Masz cały temat co i jak 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...