[Kompatybilność sprzetu i ramy] pomoc
Przez
Kamilos123, w Sprzęt rowerowy
-
Podobna zawartość
-
Przez Myke
Cena 3500 złotych
Sprzedam używany Marin Four Corners 2018 rozmiar L. Nowe częsci w stosunku do oryginału to:
- klamki hamulcowe Tektro RL520
- manetki Sunrace SLR 96
- XLC GR T05 Podkładki żelowe pod owijkę
- SHIMANO SP40 - Zestaw pancerzy i linek przerzutki
- SHIMANO standard brake cable set- zestaw hamulcowy
- owijka ACCENT AC Tape Czarna
- opony Schwalbe Smart Sam 28x1.60 700x40C Performance LS Addix drutowa
- bagażnik rowerowy XLC RP-R03 tył 26/28
- sztyca siedzenia z jarzmem czarna długość 400mm średnica 27.2mm
- obejma TEKTRO 1276A blk 30.0
- błotniki rowerowe SKS Bluemels Matt 53mm
- bidony Zefal Spring
Wymienione częsci są nowe. Opony mają przejechane 5km w celu sprawdzenia przerzutek i hamulców po serwisie. Rower gotowy do jazdy. Stan jak na zdjęciach pod https://1drv.ms/f/s!AqOpDGUG2BPeuHdX0WOryoH0a_ok
-
Przez vertonek
Cześć,
Mam już od jakiegoś czasu problem z hamulcami avid code r. Polega on na tym że kiedy zjeżdżam na trasie to hamują one bardzo dobrze lecz kiedy idę pojeździć po płaskim terenie lub po lekkich podjazdach są one tak jakby zapowietrzone. Wczoraj wybrałem się pojeździć to nawet podczas zjazdu ciężko im było złapać tą siłę. Dodam tylko że przód odpowietrzałem w kwietniu.
-
Przez Dziubek
Witajcie.
Moje 520-tki już ledwo dyszą. Chciałem już kupować nową parę, ale trafiłem na KELLYS DUAL. Ma ktoś o nich jakieś zdanie ? Warto je brać czy zostać przy sprawdzonych Shimano ?
Pierwszy z z brzegu link do KLS https://allegro.pl/oferta/pedaly-spd-kellys-m520-m530-m540-lepsze-od-shimano-7138315882
-
Przez Exon15
Cześc.
Planuje do mojego roweru dać napęd 1x10, plan mam taki:
Manetka - SHIMANO ZEE SL-M640
Korba - SHIMANO A ZEE FC-M640 36T 170mm
Przerzutka - Shimano ZEE RD-M640 FR 10sp Shadow+
Kaseta - Shimano Deore CS-HG50 11-36T 10rz.
Łańcuch - Shimano Deore CN-HG54 116 ogniw 10rz
Co sądzicie o takim napędzie? Czy to będzie działać? I jeszcze jedno pytanie, czy będzie mi potrzebny napinacz?
-
Przez Rutson
Witam, poszukuję swojej pierwszej szosówki - aktualnie posiadam Indiane MTB (taki uniwersalny).
Planuję jeździć w dalekie trasy, a jak czas nie dopisze to +30 km po obrzeżach miasta
Na dniach mam zamiar podejść do rowerowego, ale fajnie było by już podejść z jakimiś modelami proponowanymi przez was - dopiero wchodzę w świat rowerowy, więc też nie wiem za dużo
Cenowo to tak około 3/4k, a jak będzie trzeba dołożyć i mieć coś lepszego to chętnie
Pozdrawiam,
Patryk
-