Skocz do zawartości

[stojak] Stół Serwisowy KOVYS

ACTIVIA

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sprzedam stół serwisowy firmy KOVYS. Stół używany przez dwa lata lecz jest zadbany i w BDB stanie. Regulowane stopki. Koszt 300zł chodź w detalu kosztuje 899zł. Sprzedaje go ze względu rozbudowy warsztatu i nie mam już miejsca na ten stojak

Poniżej fotka poglądowa. Gdyby ktoś był zainteresowany to mogę zrobić fotki w stanie rzeczywistym

f92.jpg?0.30254545419203716

• 3 lata później...
Napisano

Jesteś pewny że warto?

Do domowych zastosowań w pełni wystarczy stabilny stojak do wieszania roweru. Nawet te najtańsze w stylu tych z Lidla dają radę. Złożyłem już dobre kilka razy całe rowery i robiłem wielokrotnie serwis.

Taki stojak jak ze zdjęcia ma tą wadę, że po założeniu kół i tak musisz się ratować czymś innym. Hamulców i napędu nie wyregulujesz.

Napisano
Cytat

Taki stojak jak ze zdjęcia ma tą wadę, że po założeniu kół i tak musisz się ratować czymś innym. Hamulców i napędu nie wyregulujesz.

Zakładam cały rower montując za ośkę przedniego koła a tylne mam wolne, do regulacji tylnego hamulca i napędu jak znalazł. Przednie koło jest uniesione i reguluje przednio hebel, a nawet jak by było to utrudnione to wystarczy, że odwrócę rower.

Główną zaletą tego stojaka/stołu jest jego stabilność przy ciężkich rowerach np: holendrach.  Czego brakuje mi przy stojakach typu statyw.    

chyba, że chodziło o zdjęcie kół? wtedy rzeczywiście rower sie nie utrzyma, ale wystarczy wsadzić ośkę z piasty do widelca i to wkrecić w mocowanie do stojaka.

Napisano

Dobra, ja chyba nie ogarnąłem jak działa ten stojak. Sądziłem że jest tak, że jak podeprzesz pod mufą, to tylne koło nie może być na miejscu, a przednie i tak musi być zdemontowane. Szukałem na stronie producenta, ale nie widziałem fotek z zamocowanym rowerem.

• 8 miesięcy temu...
  • Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...