Boczowro Napisano 22 Czerwca 2017 Napisano 22 Czerwca 2017 Witam Proszę o podpowiedź-którą stroną do łańcucha montować zębatki.Zębatka ze znacznikiem Narrow ,jako napinająca,czyli na dole, a druga przy kasecie. Co oznacza symbol wybity na przerzutce przy haku (R1),oraz niebieski znacznik od wewnątrz widelca.
Tatanka Napisano 22 Czerwca 2017 Napisano 22 Czerwca 2017 U mnie Centeron jest przy kasecie.Drugie ma inne oznaczenie.Niebieski znacznik to zapewne zaznaczenie fabrycznego ustawienia czy coś.A R1 może być symbolem/numerem części?
Boczowro Napisano 22 Czerwca 2017 Autor Napisano 22 Czerwca 2017 Tylko-nie wiem czy to ważne ,rolka przy kasecie ma z jednej strony wytłoczoną dużą literkę D i cztery wgłębienia co 90 stopni ,a z drugiej strony jest takie malutkie wgłębienie w kształcie kropki i brak wgłębień wokół metalowej tulejki Znalazłem zdjęcie identycznej przerzutki i kółko G-Pulley i wytłoczona mała kropeczka obok napisu jest na dole i na zewnątrz- gdzie tu prawda
Gawel76 Napisano 22 Czerwca 2017 Napisano 22 Czerwca 2017 Kółko z napisem "narrow" to kółko dolne napinające
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.