Skocz do zawartości

[TEST] Test na cyklozę :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Radomir
Napisano

- 234 , trochę mało , zwłaszcza że pracuje jako mechanik rowerowy :-( Ale spox ,zobacze jak złozę nową maszynke 8)

Napisano

287 - ale jak wiele osób pisze ten sezon bedzie lepszy. Z tym że raczej zawsze patrze na bikerke i to bez wzgledu na to czy jade za nią :D czy mijam ja z przeciwka ;) . Papieru to niewoze ze soba, ale zawsze mam chusteczki wiec na jedno wychodzi. Jak ktoś wożi rolke z papierem to mam rade niech zaloży ja na sztyce.

Napisano

387=) Behenot wymieka, przerzucił sie na turystyke pieszą. I kogo ja teraz będe gnębił=(

Napisano
387=)  Behenot wymieka, przerzucił sie na turystyke pieszą. I kogo ja teraz będe gnębił=(

Za to ja Cię będę w górach gnębił :twisted:

na bika też jeszcze znajdę czas, spokojnie ;)

Napisano

162

nasze forum i test poprawiły moją psychę, myślałem że jestem zboczeńcem rowerowym, ale widze że jestem niemowlakiem w rodzinie Adamsów. ślubuję mojej rodzinie cyklistów godnie sie rozwijać i pielęgnować cykloze w sobie póki ramy mojej rdza nie zeżre. pozdrawiam.

Napisano

Bardzo fajny test mój wynik 191 pkt cykloza łagodna na stałym poziomie od kilku lat cos czyje ze w tym roku wzrośnie ;)

BTW jest mi miło dołaczyc do waszego forum witam wszystkich bikerów :grin:

Gość BikerFG
Napisano
Bardzo fajny test mój wynik 191 pkt cykloza łagodna na stałym poziomie od kilku lat cos czyje ze w tym roku wzrośnie ;)

wszystko przed Toba :D

BTW jest mi miło dołaczyc do waszego forum witam wszystkich bikerów :grin:

Witam nowego forumowicza :P

Napisano

Dzieki za przywitanie moze to nie na temat ale w drodze kontunuacji dodam, że forum jest naprawdę świetne przede wszystkim pojawia sie wiele postów anie jak na innych gdzie trzeba czekac 2a nawet wiecej dni na odpowiedz tak trzymac ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...