Whydack Napisano 28 Lutego 2017 Napisano 28 Lutego 2017 Witam Przymierzam się do zakupu roweru w tym sklepie -> http://e-polbike.pl. Kontakt telefoniczny i email są na dobrym poziomie, jednak nie preferują wysyłki pobraniowej tylko płatność z góry. Chciałbym zaczerpnąć opinii od osób, które miały styczność z tym sklepem i dowiedzieć się czy warto tam kupować.
Whydack Napisano 1 Marca 2017 Autor Napisano 1 Marca 2017 Słaby to jest niestety Twój komentarz. Pisząc tutaj, liczę na pomoc innych użytkowników, a nie wymyślanie jakiś pierdół. Dla Twojej wiadomości nie mam nic wspólnego z tym sklepem. Jeśli ktoś coś kupował to liczę na pomoc, bo wysłanie gotówki za rower jest dość ryzykownym posunięciem.
woojj Napisano 2 Marca 2017 Napisano 2 Marca 2017 bo wysłanie gotówki za rower jest dość ryzykownym posunięciem. to czemu nie ruszysz d.... i nie kupisz w normalnym sklepie koło siebie ????
Whydack Napisano 2 Marca 2017 Autor Napisano 2 Marca 2017 Gdybyś ruszył swoje zwoje mózgowe, to domyśliłbyś się, że już dawno bym tak zrobił, a nie pisał po forum. DIAMONDBACK w tej wersji której chce zakupić jest dostępny, w naszym kochanym kraju, tylko w tym polbike'u. Ewentualnie, choć rzadko, z nielicznymi wyjątkami na innych stronach co też mnie nie urządza, bo i tak nie znajduje się w obrębie mojego miejsca zamieszkania. Ps. Co się zrobiło z tym forum. Chcę tylko zaczerpnąć porady, a tutaj jeden zarzuca krypto reklamę, a drugi nakazuje mi ruszyć "dupsko" do pobliskiego sklepu. Jeśli dalej mają się tu wypowiadać tacy "eksperci" jak ci dwaj powyżej, to niech moderator zamknie w cholere ten wątek.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.