KamilB. Napisano 6 Stycznia 2017 Napisano 6 Stycznia 2017 Witam posiadam rower MTB Mc Kenzie MT-11 Hill Zoo, zastanawiam się nad jego upgradem ponieważ posiada trochę słabe komponenty. Specyfikacja : Przerzutka tył - Shimano Tourney Przerzutka przód - Shiamno tourney Wolnobieg - no name Łańcuch - KMC Korby - no name Klamki - tektro Zaciski hamulcowe - Zoom Proszę o pomoc bo nie wiem co wymienić dodam jeszcze że rower chodzi nie najlepiej.
alagor96 Napisano 6 Stycznia 2017 Napisano 6 Stycznia 2017 Nie wiem ile chcesz zainwestować, ale nie ma sensu wkładać w niego niewiadomo ile. Jak chcesz na nim jeździć to doprowadź go po prostu do stanu używalności i tyle. Mógłbys napisac co kiepsko działa,wtedy można powiedzieć co zmienić, żeby było ok.
KamilB. Napisano 6 Stycznia 2017 Autor Napisano 6 Stycznia 2017 Napęd działa słabo więc wydaje mi się ze warto coś wymienić. Na pewno wymienię opony na dwie nowe.
Fenthin Napisano 7 Stycznia 2017 Napisano 7 Stycznia 2017 Linki i pancerze. To często pomaga. Pakowanie większych pieniędzy w taki rower mija się z celem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.