thuggerthugger1 Napisano 6 Października 2015 Napisano 6 Października 2015 Witam wszystkich. Zakładam ten temat z uwagi na moją ciekawość dotyczącą roweru jakim ostatnio porusza się Tede. Dołączam zdjęcie tego pojazdu i chciałbym się dowiedzieć konkretnie z jakich części jest on zbudowany, rozmiar kół, rodzaj ramy bo tego nie jestem w stanie sam określić i ewentualnie gdzie podobne części można kupić, ponieważ ja trochę poszukałem i głównie ze znalezieniem takiej ramy mam problem. Z góry dzięki za każdą pomoc. pozdro
tobo Napisano 6 Października 2015 Napisano 6 Października 2015 Kola 26 Cali, widelec Votec, hamulce magura rs 33, sztyca Cane Creek Thudbuster, korba Shimano Deore LX rocznik 2001, przerzutka tyl Shimano xt.
thuggerthugger1 Napisano 6 Października 2015 Autor Napisano 6 Października 2015 a myślicie że rama do dirt/streetu http://dartmoor-bikes.com/hardware/frames/two6player taka albo taka http://dartmoor-bikes.com/hardware/frames/two4player nadawałaby się do takiego roweru ? mam na myśli też amortyzator z przodu i kierownicę od bmxa
SlezaFanatic Napisano 6 Października 2015 Napisano 6 Października 2015 A do czego ci ten rower? W końcu od tego zależy to czy np ten dartmoor się nada..
thuggerthugger1 Napisano 6 Października 2015 Autor Napisano 6 Października 2015 raczej do jazdy po mieście, nie planuję nic wyczynowego ani bardziej skomplikowanych leśnych tras
Mod Team mrmorty Napisano 6 Października 2015 Mod Team Napisano 6 Października 2015 sugeruję rozpocząć przygodę z forum od przeczytania regulaminu!
SlezaFanatic Napisano 6 Października 2015 Napisano 6 Października 2015 Do jazdy po mieście jest rower cross , fitness lub też ew trekking jeśli nie chcesz typowego mieszczucha. Ramy które podałeś służą do zgoła czegoś innego
modrzew Napisano 6 Października 2015 Napisano 6 Października 2015 A nie ciekawi Cię jakim papierem podciera się Tede?
nognog Napisano 7 Października 2015 Napisano 7 Października 2015 Patrząc po malowaniu, pewnie liści używa
popo00 Napisano 7 Października 2015 Napisano 7 Października 2015 ładny rowerek ciekawe jak się na tym śmiga. coś innego a nie wszędzie te mtb
monter Napisano 7 Października 2015 Napisano 7 Października 2015 Rowerek na typowy miejski lans, idealny w stylu "wielkie joł".
100lar3k Napisano 8 Października 2015 Napisano 8 Października 2015 Jak tak bardzo chcesz się lansować na ścieżkach rowerowych to to będzie lepsze dla ciebie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.