Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, tak jak w temacie szukam roweru miejskiego do 1000 zł.

Rowerek musi być ładny najlepiej koloru czarnego.

Nie musi to być rower markowy, zależy mi na dobrym osprzęcie w tym przedziale cenowym.

Oczywiście koła 28'' ;)

Rower głównie do jazdy po asfalcie, momentami na drogi trochę mniejszej jakości.

Za pomoc dziękuję i pozdrawiam

Paweł ;)

Napisano

Przeszukaj Real i inne tego typu. za tysiaka dostaniesz jakąś damkę z piastą nexus3 i może nawet dynamem w piaście. Ostatnio widziałem fajne dameczki w PIotrze i Pawle, ale chyba były droższe, nie pamiętam.

Co prawda w marketach brak serwisu, ale kupując przez net, też brak serwisu, więc co za różnica?

Napisano

No to tak jak mówię. W cenie do 1000zł większość rowerów jest bardzo podobna. Piasta wielobiegowa (na ogół to będzie trójka w tej cenie) błotniki, bagażnik, jak jeszcze będzie miał dynamo w piaście, to super - mozna brać. ;) 

Napisano

To siedzonko jest amortyzowane tylko z nazwy :)

Jeśli płeć piękna ma awersję do zmieniania biegów (a wiele dam tak ma) to prostsze będzie rozwiązanie z nexusem - tylko trzy opcje do wyboru :) :)

A jeśli nie ma, to ja bym proponował jednak trekkinga

http://allegro.pl/rower-trekkingowy-kands-alfa-sh-acera-alu-28-sale-i5290665469.html

Pozycja typu "kanapa", wszelakie zabezpieczenia a osprzęt lepszy niż w gazeli...

Napisano

Biegi raczej nie mają dużego znaczenia czy 3 czy więcej, rowerek ciekawy tylko jakbyś gdzieś miał link do aukcji trwającej to było by super ;)

P.S Chodziło mi o amortyzowaną sztyce czy jak to się tam nazywa ;)

Nie znam się na tym, po prostu pisało że amortyzowana jest :)

Napisano

ooooops  -zadzwoń do nich - bo to zdaje się nie była ostatnia sztuka ....

"Amortyzowana sztyca" zazwyczaj szybko przestaje działać a zwiększoną masę ma :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...