Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi etc. odzież i akcesoria sportowe.

KolegaMisia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W Iławie ostatnio byly jeszcze niebieskie 44/ja mogę swoje 45 sprzedać,użyte na dystansie 1km,w celu porównania z shimano,miały być jako zapasowe,ale srednio wypadają,przes plastikowa podeszwę,i to czym sa pokryte...

Napisano

Czyli buty bez szalu? Kupilem ze dwa lata temu w Lidlu buty do biegania za 59zl. Nigdy w nich nie biegalem bo uzywam ich jako zwyklych "adidasow" do chodzenia ale stwierdzam, ze sa to najlepsze sportowe buty jakie mialem w ciagu ostatnich 30 lat a mialem sporo roznych firmowych butow kilkakrotnie drozszych. Obecnie jezdze w tych butach na rowerze i sprawdzaja sie znakomicie, wygodne, przewiewne, nie wiem co to mokre skarpetki i zapaszek po zdjeciu butow. Rozumiem, ze te SPD z Lidla to juz nie to?

Napisano

A w jakim miescie ten sklep gdzie jeszcze buty sa?

W Koszalinie w kilku sklepach Lidl, tlko wiadomym jest, że rozmiarówka już przebrana. Cenę spodenek również obniżono na 14.99PLN

Napisano

A ja dzis w Lidlu koszulke rowerowa kupilem przeceniona na 12,99. Byly jeszcze spodenki za kolana po 14,99 ale rozmiar M. Do tego mnostwo rekawiczek po 9,99.

Napisano

Może i mało rowerowe chyba że ktoś rozgląda się za sprzętem na dłuższe wycieczki :)

Myślicie że warto zainteresować się śpiworem i matą samopompującą? Cena atrakcyjna, masa też dość niska, nie wiadomo jak z jakością,ale może nie będzie najgorzej. temperatury podane dla śpiwora powinny być wystarczające na przespanie w Polsce letnich nocy.

Śpiwór
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=42281#

Mata

http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=42279

Napisano

czy ktos jezdzi w butach do biegania z Lidla? kupilem takie, podeszwa dosc twarda wiec fajna. czuję wiatr więc cos przepuszczają

W tym tygodniu pojawily sie buty trekkingowe, z membrany TEX niby wodoszczelne ;) I niewiem czy pozostac przy biegowych czy wymienic na trekingi ..

pozdrawiam

• Mod Team
Napisano
W tym tygodniu pojawily sie buty trekkingowe, z membrany TEX niby wodoszczelne

Jak wodoszczelne to pewnie noga będzie mokra od potu. Jakoś nie wierzę o oddychalność.

Napisano

czy ktos jezdzi w butach do biegania z Lidla?

Ja jeżdżę i czytając opis tych trekkingowych, nie ma sensu zmiany. Tak jak napisał michuuu - będzie mokro.

Napisano
Gazetka Lidl - oferta ważna 24.08 - 30.08 | Lidl Polska mało rowerowe ale może komuś coś

Zakupiłem dzisiaj softshell. Jakieś cudo to to nie jest ale jak na 55 zł to całkiem spoko. Do uciaprania jesienią błotkiem w sam raz :D

Napisano

Też mam ten softshell jednak z definicji nie jest to ss bo ma membranę. 55zł to nie szkoda będzie jak się zniszczy ale pierwsze wrażenie to dla mnie do jazdy gdzieś w okolicach 0*C bo wydaje się ciepły.

Napisano

Właśnie zastanawiam się czy nie podjechać do lidla, myślicie że na jazdę w okolicach 10 stopni z koszulką termoaktywną pod spodem się nada? Z tego co widzę chyba nie ma żadnych wywietrzników.

Poza tym wydaje się że jeśli nie będzie mokry z zewnątrz, to na pewno będzie mokry od środka...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...